https://kolorline.hu/A diáksportolókat díjazták

A diáksportolókat díjazták

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Európai Diáksport Napja alkalmából „Kazincbarcika Diáksport-csillagait” díjazta Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. szeptember 29-én a Kazinczy tornacsarnokban.
Az eseményen azokat az alapfokú és középfokú oktatási intézmények tanulóit és felkészítőit jutalmazták, akik az elmúlt tanév országos diákolimpiai versenyein az első három hely valamelyikén végeztek.

A 2016/17-es tanévben országos diákolimpiai bajnok:
a Pollack Mihály Általános Iskola I. korcsoportos vegyes tenisz csapata. A csapattagok Bede Zsófia, Pál Rajmund és Török Benedek. Felkészítőjük: Darai Imre.
Holló Szilárd, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulója, súlyemelője. Felkészítője: Pátrovics Géza.
Szintén első helyen végzett a 2016/17-es tanévben a Pollack Mihály Általános Iskola I. korcsoportos lány floorball csapata. A csapattagok Bede Zsófia, Csikász Panni, Lőrincz Kinga Larina és Nagy Csenge. Felkészítőjük Tóthné Szepesi Éva és Máthé László.
A 2016/17-es tanévben a kazincbarcikai ritmikus gimnasztikázók ismét remek eredményeket értek el a Nagyatádon megrendezett országos diákolimpiai döntőn. A Somogy megyei versenyen országos diákolimpiai bajnoki címet nyert a Pollack Mihály Általános Iskola II. korcsoportos csapata, a csapat tagjai: Biriki Vanda, Konkoly Vivien, Urbán Enikő és Viszoczky Flóra, a Pollack Mihály Általános Iskola III. korcsoportos csapata, a csapat tagjai: Boda Natália, Szakács Réka, Tóth Vivien és Vasvári Alina. Mindkét csapat felkészítője Müllerné Mészáros Judit.
A 2016/17-es tanévben ritmikus gimnasztika sportágban szintén országos bajnok lett a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium VI. korcsoportos buzogány csapata. A csapat tagjai: Kovács Nikolett, Haraszti Liliána, Tóth Judit és Ferenczi Adél. Felkészítőjük Seresné Trója Éva.

A 2016/17-es tanévben országos diákolimpiai döntőben második helyezést ért el:
Féderer Benjámin súlyemelő, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulója. Felkészítője Pátrovics Géza.
Vígh Sára cselgáncsozó, a Pollack Mihály Általános Iskola Dózsa György Tagiskolájának tanulója. Felkészítője Nagy József.
A Pollack Mihály Általános Iskola I. korcsoportos lány ritmikus gimnasztika csapata. A csapat tagjai: Fodor Kamilla, Knittel Inez, Knittel Lara, Tóth Panna Boglárka. Felkészítőjük Müllerné Mészáros Judit.
A Pollack Mihály Általános Iskola IV. korcsoportos lány 4x100-as váltócsapata. A csapat tagjai: Blága Lili, Imre Eszter, Papp Dorina, Tóth Anna. Felkészítőjük Tóthné Szepesi Éva.
A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium V. korcsoport lány ritmikus gimnasztika csapata. A csapat tagjai: Szakács Eszter, Pócs Dorottya, Orehovszki Lili, Farkas Katalin. Felkészítőjük: Seresné Trója Éva.
A Pollack Mihály Általános Iskola II. korcsoportos lány tenisz csapata. A csapat tagjai: Bede Fanni, Bede Luca, Horváth Anna. Felkészítőjük: Darai Imre.
A Pollack Mihály Általános Iskola IV. korcsoportos strandlabdarúgó csapata. A csapat tagjai: Csernely Márton, Viktor Ákos, Sánta Gábor, Jónyer Kristóf, Géczy Ákos, Lakatos Krisztián, Stefán Bendegúz, Henez Kevin, Sándor Bálint, Huszák Milán, Orosz Donát. Felkészítőik Máté Zsolt és Máthé László.

A 2016/17-es tanévben országos diákolimpiai döntőben harmadik helyezést ért el:
A Pollack Mihály Általános Iskola IV. korcsoportos lány teniszcsapata. A csapat tagjai: Bede Hanna és Dányi Blanka. Felkészítőjük: Darai Imre.
A Pollack Mihály Általános Iskola IV. korcsoportos lány floorball csapata. A csapat tagjai: Batki Laura, Imre Eszter, Komlósi Panni, Papp Dorina, Tóth Anna. Felkészítőik: Tóthné Szepesi Éva és Máthé László.
A Pollack Mihály Általános Iskola IV. korcsoportos lány többpróba csapata. A csapat tagjai: Batki Laura, Blága Lili, Imre Eszter, Janka Ágnes, Papp Dorina, Tóth Anna. Felkészítőik: Pál-Ispán Roberta és Tóthné Szepesi Éva.
Tóth Máté Miron cselgáncsozó, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Árpád fejedelem Tagiskolájának tanulója. Felkészítője Nagy József.
A Pollack Mihály Általános Iskola I. korcsoportos lány grundbirkózó csapata. A csapat tagjai: Csikász Panni, Kónya Boglárka, Kovács-Varga Alíz, Lőrincz Kinga Larina, Mató Zita Hella, Nagy Csenge, Páhy Rebeka, Piaszkó Léna, Tanyi Tünde. Felkészítőjük: Tóthné Szepesi Éva.

Az elismeréseket Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és Vitelki Zoltán, a Kazincbarcika NB II-es csapatának vezetőedzője nyújtotta át az arra érdemeseknek. Ezt követően Hankó Dávid, a hazai triatlon sportág kiemelkedő egyéniségének pályafutását egy interaktív előadás keretében ismerték meg a résztvevők. A rendezvényt a Flip Unit Team produkciói színesítették.

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk