https://kolorline.hu/Kazincbarcikai diákok az élmezőnyben

Kazincbarcikai diákok az élmezőnyben

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb versenyen vett részt a KVSE atlétikai szakosztálya U11 és U13-as korosztályban. A Miskolci Atlétikai Centrumban megrendezett versenysorozaton belül, az észak - keleti régió sportolói, szeptember 23-án az U11-es korcsoportban kilenc, az U17-es korcsoportban pedig hét iskola válogatott diákjai mérték össze tudásukat. A kazincbarcikai sportiskolák mellett az egri és miskolci diákok is versenyeztek.

Nagyon szép kazincbarcikai siker született, az U13-as korcsoportban az atléták első helyen végeztek, az U11-es korcsoportban pedig a második helyet szerezték meg a Kazinczy Ferenc Tagiskolai sportolói.

Az U13-as csapatot Dobrosi Attila, Ferkel Péter, Gál Gréta, Keresztes László, Kiss Bence, Komlósi Panni, Lakatos Dalma, Molnár Panni, az U11 csapatot Százi Vivien, Rádai Nadin, Antal Árnika, Nagy Csenge, Garáz Zsolt, Olajos Ádám, Csikász Panni, Lőrincz Larina alkotta.

Felkészítésüket Tóthné Szepesi Éva végezte.

Nagy sikert értek el a KVSE Birkózó Szakosztályának versenyzői is, a Kecskeméten szeptember 29-30. között megrendezett diákolimpia birkózó versenyen. A verseny döntőjén a III. korcsoportban 32 kg-os súlycsoportban Kiss Bence, a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola, Kazinczy Ferenc Tagiskolájának tanulója bronzérmet szerzett, majd másnap a serdülők IV. korcsoportjában Balogh Ferenc, aki a putnoki Serényi Béla Mezőgazdasági Szakközépiskola diákja, ezüstéremmel állt dobogóra. A versenyre Kecskeméten a Mercedes Kosárlabda Akadémia impozáns sportcsarnokában kerül sor. A diákolimpián, a különböző súlycsoportokban pénteken 173, szombaton 172 birkózó mérte össze erejét. Felkészítésüket vezetőedzőjük Kónya Lajos és Csepregi György edző végezte.

A Miskolci Atlétikai Centrumban, szintén nagyszabású versenysorozatot tartottak, MVSI Kupa elnevezéssel. A gyermek atlétikai verseny, a 2005-2008 között született sportolók viadala volt. A nagyszabású rendezvénysorozatra szeptember 30-án, az ország több városából érkeztek versenyzők.

Kazincbarcikáról a Kazinczy Ferenc Tagiskola sporttagozatos versenyzői vettek részt a megmérettetésen. Nem kevesebb, mint négy első, öt második és kilenc harmadik helyezéssel tért haza, a legeredményesebb csapat címet kapva, Kazincbarcika.

A csapatot Komlósi Panni, Lakatos Dalma, Varga Vanessza, Molnár Panna, Antal Árnika, Százi Vivien, Rádai Nadin, Garáz Zsolt, Lőrincz Larina, Lőrincz Bence, Kulcsár Emma, Csikász Panni, Mató Zita és Kiss Bence alkotta. Felkészítő edzőjük, Tóthné Szepesi Éva testnevelő tanár.

Ezúton is gratulálunk nekik a kiemelkedő teljesítményhez!

 

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk