https://kolorline.hu/Szakmai nap, fókuszban a kézilabda

Szakmai nap, fókuszban a kézilabda

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Általános iskolai tanárok, kézilabda edzők és felsős diákok vettek részt azon a továbbképzésen, melyet immár második alkalommal rendezett meg a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. A programsorozatot a klub azzal céllal hívta életre, hogy a szakemberek tapasztalatot cseréljenek egy-egy ilyen eseményen. Ehhez pedig segítségül hívták a Magyar Kézilabda Szövetséget is.
Juhász István férfi B válogatott szövetségi kapitány; a Kézilabda az iskolában program vezetője stábunknak elmondta: a Magyar Kézilabda Szövetség számos képzést tart, ugyanakkor örömmel csatlakoztak a kazincbarcikai egyesület kezdeményezéséhez, amellyel a városban és a környéken dolgozó kollégák munkáját támogatják. A továbbképzés elsődleges célja, a legfrissebb elméleti és gyakorlati ismeretek átadása, valamint segítségnyújtás a  tehetségek felkarolásában.
A szakmai napon több foglalkozást is tartottak, ilyenek voltak a védekezés alapvető technikájának oktatása, alapmozgások, egyéni és csoportos védekezési gyakorlatok, a páros-hármas gyakorlatok, az edzéstervezés alaplépései és a korosztályos felkészítés jellegzetességei is.

További híreink

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

Boér Gábor az új edző a KBSC csapatánál

Dátum: 2020. jún 06. 08:49

Hétfőtől új vezetőedzővel kezdi meg a a következő szezonra való felkészülést a Kazincbarcika. A csapat irányítását Boér Gábor, UEFA Pro Licences edző veszi át Dzurják Józseftől.

Online búcsúznak az ovisoktól

Dátum: 2020. jún 05. 10:44

Az iskolába készülő óvodásoktól online videóüzenetben, versekkel, dalokkal búcsúztak el a napokban az óvodapedagógusok a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban és tagintézményeiben. A kialakult helyzet miatt nem tartották meg a hagyományos búcsúzásokat, így augusztus végén egy családi nappal szeretnék ezt pótolni.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk