https://kolorline.hu/Szakmai nap, fókuszban a kézilabda

Szakmai nap, fókuszban a kézilabda

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Általános iskolai tanárok, kézilabda edzők és felsős diákok vettek részt azon a továbbképzésen, melyet immár második alkalommal rendezett meg a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület. A programsorozatot a klub azzal céllal hívta életre, hogy a szakemberek tapasztalatot cseréljenek egy-egy ilyen eseményen. Ehhez pedig segítségül hívták a Magyar Kézilabda Szövetséget is.
Juhász István férfi B válogatott szövetségi kapitány; a Kézilabda az iskolában program vezetője stábunknak elmondta: a Magyar Kézilabda Szövetség számos képzést tart, ugyanakkor örömmel csatlakoztak a kazincbarcikai egyesület kezdeményezéséhez, amellyel a városban és a környéken dolgozó kollégák munkáját támogatják. A továbbképzés elsődleges célja, a legfrissebb elméleti és gyakorlati ismeretek átadása, valamint segítségnyújtás a  tehetségek felkarolásában.
A szakmai napon több foglalkozást is tartottak, ilyenek voltak a védekezés alapvető technikájának oktatása, alapmozgások, egyéni és csoportos védekezési gyakorlatok, a páros-hármas gyakorlatok, az edzéstervezés alaplépései és a korosztályos felkészítés jellegzetességei is.

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk