https://kolorline.hu/Kézilabdás hétvége

Kézilabdás hétvége

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcika NB II-es női és férfi kézilabdázói is hazai pályán szerepeltek a hétvégén. Mindkét csapat izgalmas mérkőzéssel zárta a fordulót.

A kézilabdás hétvégét a KKSE női gárdája nyitotta. Ponyi Szabináék a Nyíregyháza ellen egy kiélezett csatát vívtak. a házigazdák az első mérkőzésüket 17 góllal megnyerő szabolcsiakkal szemben jól tartották magukat, hiszen a félidőben 14-15-t mutatott az eredményjelző. a folytatásban a rutinosabb vendégek csupán 1 góllal nyertek 28-27-re. az újonc együttes teljesítménye azonban így is minden dicséretet megérdemel, hiszen remekül küzdöttek a lányok.

A női találkozó után jöttek a bajnokságban eddig jól szereplő férfiak. a két veretlen mérkőzése igazi kézilabda-csemegét tartogatott a szurkolók számára. a Füzesabony igazolta, hogy nem véletlenül kezdte jól a bajnokságot, ám 30 perc játék után 11-10-re a Barcika vezetett. Izgalmasan alakult a második félidő hajrája, hiszen szoros volt az állás. Végül a házigazdák örülhettek, mert 21-20-ra győzni tudtak. a két kazincbarcikai csapat közül a férfiak veretlenül 3 győzelemmel, 6 ponttal vezetik az NB II Észak-keleti csoportját. a hölgyek egy győzelemmel és két vereséggel, két ponttal az ötödikek a tabellán. a női alakulat legközelebb október 15-én vasárnap Vásárosnaményban, míg a férfi 14-én szombaton Hajdúböszörményben lép pályára.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk