https://kolorline.hu/Kézilabdás hétvége

Kézilabdás hétvége

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcika NB II-es női és férfi kézilabdázói is hazai pályán szerepeltek a hétvégén. Mindkét csapat izgalmas mérkőzéssel zárta a fordulót.

A kézilabdás hétvégét a KKSE női gárdája nyitotta. Ponyi Szabináék a Nyíregyháza ellen egy kiélezett csatát vívtak. a házigazdák az első mérkőzésüket 17 góllal megnyerő szabolcsiakkal szemben jól tartották magukat, hiszen a félidőben 14-15-t mutatott az eredményjelző. a folytatásban a rutinosabb vendégek csupán 1 góllal nyertek 28-27-re. az újonc együttes teljesítménye azonban így is minden dicséretet megérdemel, hiszen remekül küzdöttek a lányok.

A női találkozó után jöttek a bajnokságban eddig jól szereplő férfiak. a két veretlen mérkőzése igazi kézilabda-csemegét tartogatott a szurkolók számára. a Füzesabony igazolta, hogy nem véletlenül kezdte jól a bajnokságot, ám 30 perc játék után 11-10-re a Barcika vezetett. Izgalmasan alakult a második félidő hajrája, hiszen szoros volt az állás. Végül a házigazdák örülhettek, mert 21-20-ra győzni tudtak. a két kazincbarcikai csapat közül a férfiak veretlenül 3 győzelemmel, 6 ponttal vezetik az NB II Észak-keleti csoportját. a hölgyek egy győzelemmel és két vereséggel, két ponttal az ötödikek a tabellán. a női alakulat legközelebb október 15-én vasárnap Vásárosnaményban, míg a férfi 14-én szombaton Hajdúböszörményben lép pályára.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk