https://kolorline.hu/Továbbra is remekelnek a kazincbarcikai röplabdázók

Továbbra is remekelnek a kazincbarcikai röplabdázók

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kék-sárgák a két Magyar Kupa siker után ezúttal bajnoki mérkőzésen is legyőzték a MÁV Előre együttesét.

A Vegyész ezúttal vezetőedzője Danie Oravec nem tudott elutazni a csapattal, így Dudás András meccselt Székesfehérváron. A barcikaiaknál volt egy másik hiányzójuk is, a liberó Gebhardt Áron sem tartott a csapattal. A borsodi alakulat simán hozta az első játszmát hozta 25-17-re. A folytatásban már összekapta magát a fehérvári gárda és 16-11-nél úgy tűnt elcsíphet egy játszmát. A hajrában rendezték a sorokat Szabó Dávidék és ezt a szakaszt 25-22-re hozták. A harmadik felvonásban már csak egy csapat a Kazincbarcika volt a pályán. A kék-sárgák jó játékkal végig irányítva a játékot 25-22-re nyerték meg ezt a szettet. A Kazincbarcika így továbbra is 100 %-os a bajnokságban úgy, hogy még játszmát sem veszített. A VRCK legközelebb október utolsó hétvégéjén Szlovákiában játszik majd a MEVZA kupában a házigazda Nyitra és a horvát Kastela ellen.

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk