https://kolorline.hu/Barcikai sikerek az Országos Ügyességi Csapatbajnokságon!

Barcikai sikerek az Országos Ügyességi Csapatbajnokságon!

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 2017-18-as tanév legeredményesebb ügyességi csapatbajnokságon szereplő iskolája a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola.

A Pollack Mihály Általános Iskola atlétái szombaton, a Budapesten megrendezett Diákolimpia ÜCSB országos döntőjén mérték össze ügyességüket. A megyei atlétikai versenyek lebonyolítása után a legjobb eredményt elért 8 csapat került meghívásra az országos döntőbe.

Az ünnepélyes megnyitón Balogh Gábor köszöntötte a versenyzőket. Külön kiemelte a kazincbarcikaiakat, akik a meghirdetett kilenc versenyszámból, hét csapattal kerültek az ország legjobb általános iskolás csapatai közé.
Magasugrásban a fiúk csapata országos első helyen végeztek, míg a lányok magasugró csapata a dobogó második fokára állhatott fel.

Távolugrásban a fiúk csapata harmadik, valamint a futók 10 x 200 m-es váltóban szintén a harmadik helyen végeztek.

Súlylökésben a fiúk kazincbarcikai csapata a negyedik helyen végzett, míg a lányok távolugrásban is összemérték erejüket, ahol a csapat a hatodik helyet szerezte meg.

A fiúk kislabdahajításban is jeleskedtek, a hetedik helyen zártak.

Összesítésben huszonöt éremmel és négy serleggel tértek haza a versenyről atlétáink!

A szeptemberi tanévkezdése óta több sportversenyt rendezett a diáksport bizottság városunkban. Iskolánk tanulóiból a mezei futóversenyen négy korcsoportban 177 fő, az atlétikai versenyeken 3 korosztályban 272 diák, és labdarúgásban 20 csapat 167 tanulója versenyzett az őszi felkészülési tornákon.

Gratulálunk a versenyző diákoknak és az őket felkészítő testnevelőknek!

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk