https://kolorline.hu/Korábbi bajnok ellen szakítaná meg rossz sorozatát a KBSC

Korábbi bajnok ellen szakítaná meg rossz sorozatát a KBSC

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 15. fordulójában a Zalaegerszeg együttesét fogadja a Kazincbarcika. A cél, hogy három vereség és egy döntetlen után győzzön a KBSC.

Több mint egy hónapja 2017. szeptember 24-én győzött legutóbb a KBSC az NB II őszi idényében. A kék-sárgák akkor Gyulán nyertek a Szeged 2011 Grosics Akadémia ellen. Azóta egy döntetlen mellett háromszor kikaptak, igaz a múlt heti győri találkozón voltak győzelmi esélyei, de elszalasztották a lehetőséget. A Zalaegerszeg a 2002-ben bajnoki címet nyert, és a nagyhírű Manchester United ellen mérkőzött a bajnokok ligájában. Az első mérkőzésen, Budapesten Koplárovics Béla hajrában szerzett góljával 1-0-ra legyőzték az angol sztárcsapatot, igaz a visszavágón egy 5-0-s vereséggel tértek hazai a zalaiak. De hol van már a tavalyi, vagyis 15 évvel ezelőtti hó. A ZTE  2012-ben esett ki az NB I-ből, igaz többször is volt lehetősége a feljutás kiharcolására, nem tudott élni az eséllyel. Jelenleg a ZTE a 8. helyen tanyázik az NB II-ben 6 győzelemmel 3 döntetlennel és 5 vereséggel. Az egerszegiek legutóbb a Soroksár ellen nyertek, előtte viszont Dorogon és a Nyíregyházától otthon kikaptak.
A Kazincbarcika az elmúlt fordulóban három gólt rúgott, vezetett is 2-1-re Győrben, ám végül 4-3-ra kikapott. Vitelki Zoltán a vereség után a csapat tartását dicsérte. A kék-sárgák trénere szerint azonban nagyobb koncetrációra lesz szükség, ha a csapata győzni szeretne. És miért ne szeretnének? Most is a 3 pont megszerezése a cél, hogy végre véget érjen a 4 forduló óta tartó rossz széria. A KBSC-nél Takács Péter és Kovács Olivér játékára nem számíthat a vezetőedző. A mezőny rendkívül sűrű, hiszen a KBSC jelenleg 24 ponttal 4. és egy pont a hátránya a dobogós Szolnok mögött. Ám Somodiék nem árt, ha hátra is pillantanak a tabellán, ugyanis az 5. Vácnak 22, a 6. Békéscsabának, a 7. Gyirmótnak, a 8. Zalaegerszegnek és a 9. Ceglédnek, pedig 21-21 pontja van. A győzelem, erőt, lendületet és ami a legfontosabb: önbizalmat adhat tehát a barcikaiaknak. A Kazincbarcika – Zalaegerszeg mérkőzés október 29-én délután fél kettőkor kezdődik, a játékvezető Nagy Norbert lesz.

 

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk