https://kolorline.hu/Megtört a jég - újabb nyert meccs hazai pályán 

Megtört a jég - újabb nyert meccs hazai pályán 

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az NB II 15. fordulójában a Zalaegerszeg csapatát fogadta a KBSC Tiszaújvárosban október 29-én. A csapat a találkozót megelezően már négy mérkőzés óta nyeretlen volt. Ráadásul ebből a négy meccsből hármat elvesztett, míg a Zalaegerszeg egy Soroksár elleni győzelemmel érkezett. 

Tiszaújváros, 300 néző
Vezette: Nagy Norbert (Berettyán Péter, Szert Balázs)

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz (Varga M., 68.) – Sigér, Hegedűs (Burics, a szünetben) – Micsinai, Engel (Kristófi, 82.), Süttő - Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

ZTE FC:
Szappanos – Szabó M. (Kertész T., 67.), Forgács, Koszó, Bedi – Dubek, Nagy T., Ágoston (Fujsz, 68.), Végh G. (Ekker, 61.) – Babati, Vernes
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerzők: Engel (19.), Süttő (63. – 11-esből)
Sárga lap: Engel (36.), Sigér (45.), Belényesi (51.) ill. Ágoston (62.), Vernes (64.), Babati (91.)
Piros lap: Süttő (91.)

A találkozó első perceiben támadólag lépett fel a csapat, bár helyzetet nem sikerült kialakítani, de többet birtokolták a labdát a vendégeknél. A 19. percben góllá érett fölényük, mikor Boros kapufáját követően a kipattanó labdát Engel juttatta a gólvonal mögé. A gólt követően a vendégek is próbáltak változtatni, de igazi helyzetük nem alakult ki, csak Babati lövései és beadásai jelentettek kisebb veszélyt, de Somodi rendre a helyén volt. Így az első félidő egy gólos barcikai vezetéssel zárult. A második félidő rögtön egy Boros ziccerrel indult, azonban a támadó rossz megoldást választott, így nem született meg az újabb gól. A túloldalon viszont volt izgalom, mert a vendégek egyik szabadrúgása után Palmes a gólvonalról tudta csak kivágni a labdát. Az első negyed óra egerszegi nyomás után ismét a barcikaiak percei következtek. A 62. percben Engel harcolt ki büntetőt, amelyet Süttő értékesített magabiztosan. A gólt követően újabb helyzetek maradtak ki, Sigér és Engel is lőhetett, de lövéseik célt tévesztettek. A vendégek a 66. percben Vernes révén hagytak ki nagyobb helyzetet, majd 2 perc múlva a túl oldalon Boros fejelt közelről a kapu fölé. A 74. percben Vernes a kapufát találta el, majd az utolsó 10 percben is akadt veszélyes zalaegerszegi helyzet, de a vendégeknek nem sikerült bevenniük Somodi kapuját. A 91. percben egy kakaskodást követően Süttőt kiállította a játékvezető, az eredmény azonban már nem változott, a KBSC négy bajnokit követően újra nyerni tudott. 

Vitelki Zoltán: "Köszönöm a srácok hozzáállását! Nehéz héten vagyunk túl, végig azt súlykoltuk a játékosoknak, hogy bármi áron is, de meg kell nyerni ezt a találkozót. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek a mérkőzésen, de mi profi módon játszottunk és egy jó csapat ellen megérdemelten nyertünk."

Zoran Spisljak: "Küzdelmes meccs volt, gratulálok a Barcikának, mert jól használta ki a helyzeteit. Az első félidőben az első helyzetét belőtte a hazai csapat, a második félidőben pedig hiába volt rengeteg lehetőségünk, ezek rendre kimaradtak. Több csatárral álltunk fel, veszélyesek is voltunk, de az eredmény miatt mégis csalódottak lehetünk."

Forrás/fotók: kbsc.hu

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 08. 22:33

Közlekedési információkkal és autóbusz-menetrend frissítéssel! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Haltelepítés és horgászati tilalom tavainkon

Dátum: 2024. máj 08. 17:17

Haltelepítés lesz május 9-én, csütörtökön tavainkon. Ezért péntek reggelig horgászati tilalom lesz érvényben a Csónakázó-tavon és a Herbolyai-tavakon.

Helyére került a Tour de Hongrie szobor az Attila úti körforgalomban

Dátum: 2024. máj 08. 06:29

A Tour de Hongrie kerékpárverseny kazincbarcikai fordulója előtt csak pár nappal elfoglalta második legnagyobb körforgalmunkat Szőke Gábor Miklós szobrászművész új, biciklist megformáló káprázatos műve. A nemzetközileg jegyzett alkotó felelős a városunk jelképeit jelentő unikornisért és oroszlánért, valamint a sárkányért is. Az új látványosság Kolorcity egyik jelentős „kapujába” került, és továbbgazdagítja a helyi rendkívüli vizuálisélmény-tárlatot.

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 07. 22:54

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk