https://kolorline.hu/Bravúros pontszerzés Kisvárdán

Bravúros pontszerzés Kisvárdán

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kisvárda-KBSC 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Ilic és Hegedűs

Vezette: Pillók Ádám (Mohos Milán, Kormányos II. Gábor)

Kisvárda:
Zöldesi – Izing, Ryashko, Papucsek – Lucas – Melnyik, Délczeg (Heffler N., 63.), Misic, Hej (Vári, 78.) – Horváth Z. (Lukács R., 63.), Ilics Vezetőedző: Kondás Elemér

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz – Hegedűs, Sigér, Burics – Engel (Kristófi, 76.), Boros (Bene, 84.), Micsinai (Mikló, 68.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Ilic (69.) ill. Hegedűs (59.)
Sárga lap: Papucsek (17.) ill. Hegedűs (31.)

Az NB II 16. fordulójában a KBSC a feljutásra pályázó, 2. helyen álló Kisvárda otthonában lépett pályára. Bátran kezdték a találkozót, saját térfelén letámadták a hazai csapatot, akik jó 20 percig igen gyenge és enervált játékot mutattak, köszönhetően annak, hogy a barcikai csapat nem engedtek nekik területet. Az első félidő második felében már bátrabban rohamozott a Kisvárda, de Somodi kapuja gyakorlatilag egyszer sem forgott veszélyben. 

A második félidő az elsőhöz hasonlóan kezdődött, annyi különbséggel, hogy Hegedűs Dávid révén az 59. percben a vezetést is sikerült megszereznie a KBSC-nek. Sajnos az öröm csak 10 percig tartott, hiszen a 69. percben egy bal oldali támadás végén a labda megtalálta a hosszún érkező Ilicet, aki Somodi mellett 2 méterről a kapuba gurította a labdát. Az egyenlítő találat felpörgette a haziakat, akik 2 perc múlva Melnyik fejesével közel kerültek a vezetés megszerzéséhez is, de a labda a kapu mellé szállt. Ezt követően ismét kiegyenlített játék folyt a pályán, nagy helyzet egyik csapat előtt sem adódott, hiába rohamozott rendületlenül a hazai csapat. A 90 perc leteltével 4 perc hosszabbítás következett, amelyben egyik csapat sem szerzett újabb gólt, így értékes ponttal távozhattak a barcikai fiúk Kisvárdáról.

A KBSC legközelebb november 12-én 13.30- tól lép pályára a BFC Siófok ellen.

További híreink

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk