https://kolorline.hu/Bravúros pontszerzés Kisvárdán

Bravúros pontszerzés Kisvárdán

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kisvárda-KBSC 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Ilic és Hegedűs

Vezette: Pillók Ádám (Mohos Milán, Kormányos II. Gábor)

Kisvárda:
Zöldesi – Izing, Ryashko, Papucsek – Lucas – Melnyik, Délczeg (Heffler N., 63.), Misic, Hej (Vári, 78.) – Horváth Z. (Lukács R., 63.), Ilics Vezetőedző: Kondás Elemér

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz – Hegedűs, Sigér, Burics – Engel (Kristófi, 76.), Boros (Bene, 84.), Micsinai (Mikló, 68.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Ilic (69.) ill. Hegedűs (59.)
Sárga lap: Papucsek (17.) ill. Hegedűs (31.)

Az NB II 16. fordulójában a KBSC a feljutásra pályázó, 2. helyen álló Kisvárda otthonában lépett pályára. Bátran kezdték a találkozót, saját térfelén letámadták a hazai csapatot, akik jó 20 percig igen gyenge és enervált játékot mutattak, köszönhetően annak, hogy a barcikai csapat nem engedtek nekik területet. Az első félidő második felében már bátrabban rohamozott a Kisvárda, de Somodi kapuja gyakorlatilag egyszer sem forgott veszélyben. 

A második félidő az elsőhöz hasonlóan kezdődött, annyi különbséggel, hogy Hegedűs Dávid révén az 59. percben a vezetést is sikerült megszereznie a KBSC-nek. Sajnos az öröm csak 10 percig tartott, hiszen a 69. percben egy bal oldali támadás végén a labda megtalálta a hosszún érkező Ilicet, aki Somodi mellett 2 méterről a kapuba gurította a labdát. Az egyenlítő találat felpörgette a haziakat, akik 2 perc múlva Melnyik fejesével közel kerültek a vezetés megszerzéséhez is, de a labda a kapu mellé szállt. Ezt követően ismét kiegyenlített játék folyt a pályán, nagy helyzet egyik csapat előtt sem adódott, hiába rohamozott rendületlenül a hazai csapat. A 90 perc leteltével 4 perc hosszabbítás következett, amelyben egyik csapat sem szerzett újabb gólt, így értékes ponttal távozhattak a barcikai fiúk Kisvárdáról.

A KBSC legközelebb november 12-én 13.30- tól lép pályára a BFC Siófok ellen.

További híreink

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

Még a színek is a mozgást sugallják — hétfőn helyére kerül a bicikliversenyző szobra

Dátum: 2024. máj 05. 19:01

Nagy nap lesz május 6. Kazincbarcika életében. Elkészült és a helyére kerül a város új alkotása, a Tour de Hongrie ihlette bicikliversenyző szobor. Szőke Gábor Miklós újabb alkotása a 26-os főút Attila úti körforgalmában kap helyet.

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk