https://kolorline.hu/Menetrendváltozás

Menetrendváltozás

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Észak-magyarországi Közlekedési központ Zrt. az alábbiakról tájékoztatta Önkormányzatunkat:

Az ÉMKK Zrt. az alábbi menetrend módosításokat tervezi bevezetni a helyközi menetrend szerinti autóbusz közlekedésben 2017. november 6-tól:

3772 Kazincbarcika - Edelény autóbuszvonalon:

  • a 493 sz. (Kazincbarcika, autóbusz-állomásról iskolai előadási napokon 6.30 órakor induló és Edelény, IV. akna bej. út megállóhelyhez 6.55 órára érkező) járat közlekedését utazási igény hiánya miatt megszűntetik.
  • a 495. sz. (Kazincbarcika, autóbusz-állomásról iskolai előadási napokon 14.40 órakor induló és Boldva, kh. megállóhelyhez 15.35 órára érkező) járatot forgalomszervezési okok miatt 10 perccel korábban közlekedtetik. Ennek megfelelően a járat Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 14.30 órakor indul és Boldva, kh. megállóhelyhez 15.25 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 10 perccel korábban érinti.
  • a 466 sz. (Edelény, IV. akna bej. út megállóhelytől iskolai előadási napokon 6.55 órakor induló Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyhez 7.20 órára érkező) járat közlekedését utazási igény hiánya miatt megszüntetik.

4044 Kazincbarcika - Edelény – Hangács autóbuszvonalon:

  • a 765. sz. (Kazincbarcika, Szt. Flórián tér aut. vt.-től munkanapokon 14.40 órakor induló és Hangács, tűzoltószertár megállóhelyhez 15.37 órára érkező) járat közlekedését utazási igény hiánya miatt iskolai előadási napokon megszűntetik, tehát ezen időponttól a járat csak tanszünetekben munkanapokon közlekedik.
  • a 755. sz. (Edelény, autóbusz-állomásról naponta 15.00 órakor induló és Hangács, tűzoltószertár megállóhelyhez 15.28 órára érkező) járat közlekedését forgalomszervezési okok miatt előadási napokon megszüntetik.
  • az iskolai előadási napokon megszüntetett 755 sz. járat pótlására iskolai előadási napokon Edelény, autóbusz-állomás megállóhelytől 15.10 órai indulással új járatot helyeznek forgalomba Hangács, tűzoltószertár megállóhelyig, átszállást biztosítva a Kazincbarcika, autóbusz-állomásról 14.30 órakor induló Boldvai járatról.

Forrás: ÉMKK Zrt. közlése alapján - Önkormányzat

További híreink

Rekordfeszegető kazincbarcikai szereplés a Tenisz Diákolimpián

Dátum: 2024. máj 06. 18:38

A Tenisz Diákolimpia Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei döntőjét május 2-án rendezték Kazincbarcikán. A fővárost kivéve sehol nem jelentkezett olyan sok diák, mint a mi vármegyénkből. Ráadásul a kiemelkedő 103 fő több mint fele, 63 tanuló kazincbarcikai iskolákból nevezett. Végeredményképpen városunk 31 ifjú teniszezője jutott az országos döntőbe.

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

Még a színek is a mozgást sugallják — hétfőn helyére kerül a bicikliversenyző szobra

Dátum: 2024. máj 05. 19:01

Nagy nap lesz május 6. Kazincbarcika életében. Elkészült és a helyére kerül a város új alkotása, a Tour de Hongrie ihlette bicikliversenyző szobor. Szőke Gábor Miklós újabb alkotása a 26-os főút Attila úti körforgalmában kap helyet.

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk