https://kolorline.hu/Bővül a karácsonyi díszkivilágítás

Bővül a karácsonyi díszkivilágítás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új fényfüzérekkel, 3d-s elemekkel találkozhattak a helyiek, valamint a városba érkező látogatók, átutazók.

Tavaly, az Egressy úton sétálók fényárban pompázó fákat, valamint világító karácsonyi gömböket láthattak, az ünnepi díszkivilágítás mindenkit elkápráztatott. Idén azonban még pompásabb látványra számíthathatnak a városlakók. 

– A karácsonyra való ráhangolódás, az ünnepekre való készülődés mindig nagy várakozást hoz magával. Várjuk a családot haza, keressük a szeretteinknek a megfelelő ajándékot, a háziasszonyok vásárolnak, tervezgetik a menüt, és az utolsó pillanatig hatalmas rohanásban vagyunk. Amikor az ember végigsétál például a gyermekeivel egy téli estén a városon az adventi időszakban, ünnepi díszbe öltözik a szíve. Fontos, hogy a kazincbarcikaiak és a térségben élők is jó hangulatban, szép látványt a szívükbe zárva készüljenek a legszebb ünnepre, ezért döntöttünk úgy, hogy az idei évben még káprázatosabb díszbe öltöztetjük az egyébként is csodaszép városunkat – mondta Szitka Péter polgármester.

December 3-ától ünnepi díszbe borul a Göncz Árpád út és az Egressy útról nyíló hat belvárosi tér, valamint a Mátyás király út. Az újonnan csatlakozó terek díszkivilágításával Kazincbarcika főutcája teljes pompában világíthat december 3-ától, azaz advent első vasárnapjától.


Olaf Kolorcityben

A gyermekek örömére a „Jégvarázs” című animációs film egyik legnépszerűbb karaktere, Olaf, a hóember is megjelenik a városban óriás, több mint kétméteres változatban az ünnepi díszek egyik elemeként.

További híreink

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk