https://kolorline.hu/Gólzápor a Pete András Stadionban

Gólzápor a Pete András Stadionban

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Három meccsen van túl a KBSC U15 csapata. A Tállya KSE csapata elleni küzdelemben 0:0 végeredmény született, de ez nem törte meg a csapat lendületét, hiszen a Felsőtárkány SC elleni küzdelemben, már győztesen kerültek ki. (1:0)

Ezt követően november 22- én Kazincbarcikán, a Pete András Stadionban a KBSC U15 -ös csapata ismét veretlennek bizonyult, hiszen a Tiszafüred ellen 16 gólt lőtt!

Az eredmény a második félidő végére, így 16:0 -ra végződött.

Számolni is nehéz volt a gólzáport, sokan a játékosok közül több góllal is büszkélkedhetnek.

Az első gól a tizenegyedik percben talált hálóba, amit Vaszil Valentin rúgott. Szabó Péter a tizennyolcadik percben, Erdélyi Dominik a huszonhetedik és harminckettedik percben is gólt lőtt. Szabó Péter ismét magához ragadta a labdát, és megszerezte második gólját a harminckilencedik percben. Ezt követően a negyvennegyedik percben Kocsi Leventével Mester Marcel cserélt helyet, majd Géresi Kristóf Nagy Dominikkel, Balogh Roland pedig Rehor Attilával. Ugyanebben a percben Csernely Zsolt, majd rá egy perccel Szitai Martin is kapuba talált. Pár perccel később Kunvári Dominik helyett Orosz Roland lépett fűre, és még mindig záporoztak a gólok, nem volt megállás. Szabó Péter aztán belőtte harmadik gólját az ötvenötödik percben, majd alig rá két percre, Szitai Martin ismét kedvet kapott, hogy lőjön egyet az ellenfél hálójába. Erdélyi Dominik még két gólt rúgot,t és Vaszil Valentin az első gólja után belőtte a másodikat is, majd plusz három góllal zárta a napot.

A csapat tagjai: Kocsi Levente, Vaszil Valentin, Csernely Zsolt, Kunvári Dominik, Géresi Kristóf, Szitai Martin, Szabó Péter, Balogh Roland, Erdélyi Dominik, Réti József, Henez Kevin.

Kapusok: Mester Marcell és Kocsi Levente

Játékvezető: Jakab Gyula

Asszisztensek: Fülöp Gábor, Skarupa Tamás

 

A következő mérkőzést Karcagon játszák.

 

További híreink

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk