https://kolorline.hu/Vizes pályán veszített a KBSC

Vizes pályán veszített a KBSC

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 19. fordulójában Cegléd csapatát fogadta a KBSC a Tiszaújvárosi Sportközpontban, november 26-án.

Kazincbarcika:
Gábor – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz – Kristófi, Sigér, Hegedűs, Micsinai – Bene (Constantinescu, 7.), Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Cegléd:
Mursits - Heffler, Albert, Preklet, Farkas A. - G. Bíró – Damásdi (Fehér M., 91.), Nyilas (Peszmeg, 81.), Sándor I. (Peres, 56.), Szilágyi P. – Asztalos
Vezetőedző: Klausz László

Gólszerzők: Boros (69.) ill. Nyilas (11.), Szilágyi P. (61.)
Sárga lap: Belényesi (71.)

Ezúttal sem várta jó előjelekkel a barcikai csapat a találkozót, hiszen a múlt héten Somodi Bence is feliratkozott a sérültek listájára és Kovács Olivér is begyűjtötte ötödik sárga lapját, így kék-sárgák mindössze 16 fős kerettel érkezett a találkozóra. Ráadásul a pálya talaja sem volt túl kedvező, hiszen szombat este óta eső áztatta a játékteret, amelynek egyes részein vízilabda mérkőzést is lehetett volna rendezni.

A találkozó két szempontból is rosszul kezdődött a hazaiaknak. A 7. percben Bene megsérült, helyére Constantinescu érkezett, majd a 11. percben Nyilas szögletből elért góljával a vezetést is megszerezte a Cegléd. A folytatásban mindkét csapat igyekezett támadni, de a vizes talajon folyamatos játék nem tudott kialakulni, így a félidő 1-0- ás vendég vezetéssel zárult.

A második félidőt aktívan kezdte a KBSC, az első 10 percben rengeteg lehetőségük adódott a Cegléd kapuja előtt azonban Mursits eszén nem sikerült túljárnia támadóinknak. A 60. percben aztán Constantinescu révén a kapufát is eltaláltuk, de sajnos a kontrát a Cegléd Szilágyi révén góllal tudta lezárni, így a 61. percben már kétgólos volt a vendégek előnye. A szépítésre sem kellett sokat várni, hiszen a 69. percben Boros talált a kapuba egy szabadrúgást követően. A gólt követően ismét nagy nyomást helyeztünk a vendégekre, Constantinescu egymaga megnyerhette volna a meccset, de egyik helyzetét sem sikerült gólra váltania, így az eredmény már nem változott. A Cegléd 2-1-re megnyerte a találkozót.

Vitelki Zoltán: Vegyes érzések vannak bennem, mert ez egy nyerhető mérkőzés volt. Két lehetősége volt az ellenfélnek, ezeket is mi ajándékoztuk nekik. Nekünk megvoltak a lehetőségeink, úgy gondolom, hogyha minden ziccert be tudunk lőni, akkor 3-4 góllal tudtunk volna nyerni. Ettől függetlenül megjegyezném, hogy aki ezen a pályán engedélyezte a játékot, az még életében nem rúghatott labdába. Gratulálnunk kell az ellenfélnek, most egy olyan periódusban vagyunk, hogy minden héten reménykedni kell a jövő heti jobb folytatásban.

Klausz László: Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, ahol leginkább a pontrúgásokra, felívelésekre kellett koncentrálni. Sokat gyakoroltuk ezeket a héten, egy-két szituációtól eltekintve megfelelően végre is hajtottuk őket. Sikerült egy jó Kazincbarcikát legyőznünk a begyakorolt figurákkal.

kép és szöveg forrása: kbsc.hu

További híreink

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk