https://kolorline.hu/Elveszítette veretlenségét Kazincbarcika

Elveszítette veretlenségét Kazincbarcika

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcika férfi és a női NB II-es kézilabdázói pályára léptek az elmúlt hétvégén.

A hölgyek hazai pályán, a férfi csapat vendégként szenvedett vereséget.

A női együttes nem volt irigylésre méltó helyzetben, ugyanis a listavezető Mátészalka látogatott Kazincbarcikára. A házigazdák az első harminc percben jól tartották a lépést, ám a félidő végéig így is négy gólos hátrányba kerültek. A második játékrészben tovább növelte előnyét a Mátészalka, és a végén fölényes 38 - 29 - es győzelmet aratott. A KKSE női csapata az őszi idényt a 9. helyen zárta két ponttal. A csapat legeredményesebb gólszerzője a szezon során, az ötvennyolc gólig jutó Ponyi Szabina volt.

A férfi csapat éllovasként idegenben is győzelemre készült. A borsodiaknak azonban nem ígérkezett egyszerűnek a hajdúnánási vizit. A mérkőzés elején kiderült, hogy valóban nem lesz könnyű feladat győzni Hajdúnánáson.

A hazai együttes alaposan felszívta magát és lelkes játékkal elhúzott az első félidőbe

14-11-re. A második harminc percben mindent megpróbált Barcika, de nem sikerült az egyenlítés. A hajdúságiak 27-23-ra nyertek, így oda lett a KKSE veretlensége. A vereség ellenére a barcikai alakulat továbbra is vezet az NB II észak-keleti csoportjában 17 ponttal.

Az őszi idényt december 17 - én vasárnap, Kisvárdán zárják majd a Kazincbarcika férfi kézilabdázói.

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 07. 09:44

Frissítve! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Megkezdődött az érettségi!

Dátum: 2024. máj 07. 09:39

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgával indult az idei érettségi időszaka. Kazincbarcikán az Irinyi, a Szalézi, és a Surányi diákjai adtak számot tudásukról.

Rekordfeszegető kazincbarcikai szereplés a Tenisz Diákolimpián

Dátum: 2024. máj 06. 18:38

A Tenisz Diákolimpia Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei döntőjét május 2-án rendezték Kazincbarcikán. A fővárost kivéve sehol nem jelentkezett olyan sok diák, mint a mi vármegyénkből. Ráadásul a kiemelkedő 103 fő több mint fele, 63 tanuló kazincbarcikai iskolákból nevezett. Végeredményképpen városunk 31 ifjú teniszezője jutott az országos döntőbe.

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk