https://kolorline.hu/Kolorfutás 2018

Kolorfutás 2018

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2018. január 5-étől nyilvános az idei Kolorfutás teljes versenykiírása és szabályzata.

A Barcika Art Kft. idén 5. alkalommal szervezi meg a programot, amin tavaly közel hatszázan indultak. Az idei évben számos újítás kerül bevezetésre, többek között például egy új kategória, a maratonváltó, korábbra kerülnek a rajtidőpontok, egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszerben, azonnali bankkártyás fizetéssel lehet majd jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, új útvonalakon halad majd a pálya, és új helyszínről rajtolnak majd a versenyzők, a Mezey István Művészeti Központtól, és ide is érkeznek célba. 

"A 2017-es verseny ismét mérföldkő volt a város és a szervezők életében. A közel 600 nevező látványa, köztük gyerekek és felnőttek, megható volt. Ahogy eldördültek a rajtnál a pisztolyok, sokak gyomra összeszorult. Az első verseny óta mind a város, mind maga a program rengeteget fejlődött. Jó érzés látni, hogy több százan, napi szinten futnak a városban, komolyan veszik az edzéseket és gyakorta jelzik felénk, hogy bizony készülnek az itthoni versenyre, a Kolorfutásra. Mások csak hobbiból, de jönnek, jól érzik magukat, és boldogan veszik át az érmet, aztán beszélnek róla hónapokig. A mi feladatunk, hogy életreszóló élményt tudjunk nyújtani, a versenyzőink profi körülmények között futhassanak. Ennek érdekében az idei programot már tavaly elkezdtük összerakni, elsőként megkérdeztük több fórumon is a résztvevőinket, hogy milyen változtatásokat fogadnának szívesen. Igyekeztünk a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni, a hibáinkat javítani, ezért tervezünk más pályavonallal, és számtalan újítással, ami mind a városlakók, mind a nevezőink komfortérzetét javítja."- nyilatkozta Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezetője portálunknak.

A részeletes kiírás itt található:

https://kolorcity.hu/felnott-versenykiiras-2018/

https://kolorcity.hu/junior-versenykiiras-2018/

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk