https://kolorline.hu/Kolorfutás 2018

Kolorfutás 2018

Szerző:

. MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2018. január 5-étől nyilvános az idei Kolorfutás teljes versenykiírása és szabályzata.

A Barcika Art Kft. idén 5. alkalommal szervezi meg a programot, amin tavaly közel hatszázan indultak. Az idei évben számos újítás kerül bevezetésre, többek között például egy új kategória, a maratonváltó, korábbra kerülnek a rajtidőpontok, egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszerben, azonnali bankkártyás fizetéssel lehet majd jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, új útvonalakon halad majd a pálya, és új helyszínről rajtolnak majd a versenyzők, a Mezey István Művészeti Központtól, és ide is érkeznek célba. 

"A 2017-es verseny ismét mérföldkő volt a város és a szervezők életében. A közel 600 nevező látványa, köztük gyerekek és felnőttek, megható volt. Ahogy eldördültek a rajtnál a pisztolyok, sokak gyomra összeszorult. Az első verseny óta mind a város, mind maga a program rengeteget fejlődött. Jó érzés látni, hogy több százan, napi szinten futnak a városban, komolyan veszik az edzéseket és gyakorta jelzik felénk, hogy bizony készülnek az itthoni versenyre, a Kolorfutásra. Mások csak hobbiból, de jönnek, jól érzik magukat, és boldogan veszik át az érmet, aztán beszélnek róla hónapokig. A mi feladatunk, hogy életreszóló élményt tudjunk nyújtani, a versenyzőink profi körülmények között futhassanak. Ennek érdekében az idei programot már tavaly elkezdtük összerakni, elsőként megkérdeztük több fórumon is a résztvevőinket, hogy milyen változtatásokat fogadnának szívesen. Igyekeztünk a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni, a hibáinkat javítani, ezért tervezünk más pályavonallal, és számtalan újítással, ami mind a városlakók, mind a nevezőink komfortérzetét javítja."- nyilatkozta Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezetője portálunknak.

A részeletes kiírás itt található:

https://kolorcity.hu/felnott-versenykiiras-2018/

https://kolorcity.hu/junior-versenykiiras-2018/

További híreink

KBSC - Újabb játékos érkezett

Dátum: 2018. júl 19. 14:24

A labdarúgó NB II július 29-i rajtjára már gőzerővel készül a Kazincbarcika együttese.

Fókuszban az anyanyelv

Dátum: 2018. júl 19. 14:16

Magyar anyanyelvi tehetségfejlesztő tábort rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye június 25-e és 29-e között.

Kazincbarcikai gólkirály

Dátum: 2018. júl 19. 13:50

Jól szerepelt a KKSE

Útlezárás a Kennedy Shriver Emléknapon

Dátum: 2018. júl 19. 08:32

2018. július 20-án (pénteken) reggel 7 órától 23 óráig a Kennedy Shriver Emléknap miatt lezárásra kerül...

Programajánló

Eunice Kennedy Shriver emléknap

Kazincbarcika

TÓTH VERA KONCERT

Kazincbarcika

DENIZ LIVE

Kazincbarcika

Király Linda&Király Viktor a Kennedy Shriver napon

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk