https://kolorline.hu/A Tompában is választható a menü

A Tompában is választható a menü

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az egyedi plasztikkártyák átvehetőek az intézmények gazdasági irodáiban. A megrendelők feladata csupán annyi, hogy a tájékoztatóban kapott honlapon – htpps://barcikaprima-ref.gb.hu – regisztráljanak.


Regisztrálni a plasztikkártyán lévő azonosítószámmal és egy e-mail-cím segítségével lehet, melyet követően e-mailben elküldik az aktiváló linket. Az aktiválás után szintén e-mailben kapják meg a belépéshez szükséges jelszót, valamint egy oktatóvideót, amely megkönnyíti a rendelés folyamatát.
A későbbiekben a regisztráció során megadott e-mail-cím és jelszó segítségével tudnak belépni a rendszerbe. A jelszót az Adatlapfülön a belépési adatoknál lehet módosítani.
A Menürendelés pontban kiválaszthatják a kívánt menüt a + gomb lenyomásával. Korrigálni a – gombbal lehetséges. Ha kiválasztották a rendelendő menüket, rákattinthatnak a Megrend/Lemond opcióra. A rendelésről megrendelő készül, amit PDF-ben is lementhetnek, de ezt a regisztráció során megadott e-mail-címre is elküldik. A rendelést mindig minimum 5 nappal előtte kell leadnia a weboldalon. Ha valaki meggondolja magát, legalább 5 munkanappal előtte még módosíthatja rendelését szintén online. Ha valamiért nem tud valaki ebédelni, akkor az előző munkanapon délelőtt 9.00 óráig lemondhatja azt ugyanezen a felületen.


Az interneten leadott rendelések automatikusan bekerülnek a tálalóprogramba, valamint a gazdasági iroda munkatársa is értesül róla. A tálalóprogramot futtató számítógéphez kapcsolódik egy kódolvasó is, mely leolvassa az egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártyáról a szükséges információt. Ezek alapján a tálalóprogram képes azonosítani a személyt és a leadott rendelését. Amennyiben le volt adva a rendelése, kiírják a nevet és a menü tételeit is, ezzel segítve a tálalószemélyzet munkáját.
A fizetés az eddig megszokottak szerint a gazdasági irodákban történik, vagy átutalással az iskola számlaszámára.
Vigyázzon a plasztikkártyájára! Amennyiben megsérül vagy elhagyja, 500 Ft ellenében kérhet újat a gazdasági irodában.

További híreink

KBSC - Újabb játékos érkezett

Dátum: 2018. júl 19. 14:24

A labdarúgó NB II július 29-i rajtjára már gőzerővel készül a Kazincbarcika együttese.

Fókuszban az anyanyelv

Dátum: 2018. júl 19. 14:16

Magyar anyanyelvi tehetségfejlesztő tábort rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye június 25-e és 29-e között.

Kazincbarcikai gólkirály

Dátum: 2018. júl 19. 13:50

Jól szerepelt a KKSE

Útlezárás a Kennedy Shriver Emléknapon

Dátum: 2018. júl 19. 08:32

2018. július 20-án (pénteken) reggel 7 órától 23 óráig a Kennedy Shriver Emléknap miatt lezárásra kerül...

Programajánló

Eunice Kennedy Shriver emléknap

Kazincbarcika

TÓTH VERA KONCERT

Kazincbarcika

DENIZ LIVE

Kazincbarcika

Király Linda&Király Viktor a Kennedy Shriver napon

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk