https://kolorline.hu/Kolorfutás: Rekord idő alatt nevezett az első ötven induló

Kolorfutás: Rekord idő alatt nevezett az első ötven induló

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Február elsején indult a regisztráció az augusztus 5-ei Kolorfutásra. Az első ötven nevező után sem csappant a jelentkezők száma, hiszen nem telt egy el óra és már több, mint száz indulója lett a népszerű futóversenynek.

A szervező, a Barcika Art Kft. hatalmas hangsúlyt helyezett arra, hogy megismerhesse a résztvevők igényeit, felmérve azokat, megtartva a jó ötleteket, idén ismét számos újítást vezetett be.
Az új kategória, a maratonváltó, az új rajthelyszín – a Mezey-ház udvara –, a megváltozott útvonal, valamint az egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszer, amelyben azonnali bankkártyás fizetéssel lehet jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, még több futó érdeklődését keltette fel. Ez azért is fontos, hiszen idén nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre, csak online lehet jelentkezni.

Nevezz te is!

Amit a korábbi versenyek kiírásából megtartottak: idén is lesznek majd neves futók a versenyen, maradt a Junior Kolorfutás a kicsiknek, több mérőpont a pontosabb és követhetőbb helyzetért, online letölthető célfotók, valamint a környezettudatosság és kényelmes frissítés érdekében a szemetelési zónák és a frissítőpontok is maradnak.

Nevezés: Online felületen (www.kolorcity.hu) előnevezési időszakban július 22-én 23.00 óráig, illetve last ticket időszakban július 23-tól augusztus 1-jén 23.00 óráig!

A távokról, útvonalakról, nevezési díjakról bővebb információ a www.kolorcity.hu/kolorfutas oldalon!

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk