https://kolorline.hu/Kolorfutás: Rekord idő alatt nevezett az első ötven induló

Kolorfutás: Rekord idő alatt nevezett az első ötven induló

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Február elsején indult a regisztráció az augusztus 5-ei Kolorfutásra. Az első ötven nevező után sem csappant a jelentkezők száma, hiszen nem telt egy el óra és már több, mint száz indulója lett a népszerű futóversenynek.

A szervező, a Barcika Art Kft. hatalmas hangsúlyt helyezett arra, hogy megismerhesse a résztvevők igényeit, felmérve azokat, megtartva a jó ötleteket, idén ismét számos újítást vezetett be.
Az új kategória, a maratonváltó, az új rajthelyszín – a Mezey-ház udvara –, a megváltozott útvonal, valamint az egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszer, amelyben azonnali bankkártyás fizetéssel lehet jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, még több futó érdeklődését keltette fel. Ez azért is fontos, hiszen idén nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre, csak online lehet jelentkezni.

Nevezz te is!

Amit a korábbi versenyek kiírásából megtartottak: idén is lesznek majd neves futók a versenyen, maradt a Junior Kolorfutás a kicsiknek, több mérőpont a pontosabb és követhetőbb helyzetért, online letölthető célfotók, valamint a környezettudatosság és kényelmes frissítés érdekében a szemetelési zónák és a frissítőpontok is maradnak.

Nevezés: Online felületen (www.kolorcity.hu) előnevezési időszakban július 22-én 23.00 óráig, illetve last ticket időszakban július 23-tól augusztus 1-jén 23.00 óráig!

A távokról, útvonalakról, nevezési díjakról bővebb információ a www.kolorcity.hu/kolorfutas oldalon!

További híreink

Iskolára hangoló tematikájú kézműves gyermektábor zárta a nyarat

Dátum: 2024. aug 31. 11:13

A nyár legvégén egy ráadás kézműves tábor indult a gyerekek számára Kazincbarcikán, az eredményes júniusi előzményt követve. Az augusztus 26-án kezdődött második kézműves tábor — elődjének játékos tematikáját — az aktuális iskolakezdéshez szabta át. Ehhez illeszkedő kézműves technikákkal ismerkedhettek és témába vágó tárgyakat, például ceruzatartót készíthettek a kicsik.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2024. aug 29. 11:45

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Szeptemberben új tanév indul – hétfőn becsengetnek az iskolákban

Dátum: 2024. aug 29. 09:24

Nem lehet majd órán mobilozni, csak kivételes esetben; kizárólag az oktatást segítve kerülhet a padra mobiltelefon. Az eszközök egy zárható szekrényben várják majd a tanítás végét. Ez is egy új szabály a következő tanévben. Mit kell tudni a hétfőn kezdődő, 2024/25-ös tanévről, mikor lesznek a tanítási szünetek, és mikor lesz a Gólyafióka-avató – ezeket foglaljuk össze.

Hagyományindító streetball-bajnokság Kazincbarcikán

Dátum: 2024. aug 28. 18:09

Augusztus 24-én, szombaton rendezték Kazincbarcika első újkori streetball-bajnokságát a KolorPlatzon. A félpályás, egy palánkra játszott, New Yorkból világhódító útjára indult kosárlabda-variáns városunkból és környékéről is gyorsan bevonzotta a játék szenvedélyes gyakorlóit. Egy hangulatos, népes, jól sikerült esemény alapozta meg a folytatást, a SLÁGER KSE támogatásával.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk