https://kolorline.hu/Nemzetközi kapcsolatait erősíti a VRC Kazincbarcika

Nemzetközi kapcsolatait erősíti a VRC Kazincbarcika

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Február első hétvégéjén rendezik a Szlovák Kupa négyes döntőjét Privigyén (Prievidza). A vasárnapi finálé előtt rendkívüli konferenciát tartanak, melyre klubunkat is meghívták, mint az utóbbi időben a térséggel legélénkebb kapcsolatot ápoló magyar egyesületet. Az eseményen a VRCK által jól ismert szlovák klubokon kívül cseh és lengyel csapatok is képviseltetik magukat.

A téma az úgynevezett VISEGRÁDI ORSZÁGOKBAN (V4: Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) a sportágon belüli együttműködések erősítése, a röplabda népszerűsítése és az utánpótlásképzés fejlesztése. A találkozón klubunkat Daniel Oravec képviseli, felnőtt csapatunk vezetőedzője, aki edzői karrierje során mind a négy országban dolgozott már élvonalbeli együttes kispadján.

Ezen a programon túlmenően Oravec a hétfői napon több egyeztetést is lefolytat Szlovákiában, Kazincbarcikához közeli városokban (Kassa, Rozsnyó, Rimaszombat, Tornalja) az utánpótlásképzés területén történő szorosabb együttműködés megteremtése érdekében.

A megbeszélésekről, azok eredményeiről a későbbiekben részletesen beszámolunk.

(Forrás: vrck.hu)

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk