https://kolorline.hu/Tóth Anna magyar bajnok

Tóth Anna magyar bajnok

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hétvégén rendezett Magyarország Serdülő Fedettpályás Bajnokságán Tóth Anna, a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskola tanulója magyar bajnoki címet szerzett 60 méteres gátfutásban!

Nevelő edzője, Tóthné Szepesi Éva érdeklődésünkre elmondta, hogy Anna náluk kezdett igazából sportolni, körülbelül harmadikos kora óta atletizál. Először magasugrásban jeleskedett, két évben két alkalommal is remek helyezéseket ért el a gyermekválogatott tagjaként.

Az éves edzéseket grundbirkózással és floorballal is színesítették, de a fő sportszáma az atlétika maradt. Ezután, kb. két éve átirányították a kis tehetséget az MVSI Sportiskolába, ahol Tigyi József, az atlétika szakosztály vezetője vette szárnyai alá és készíti Annát, immár gátfutás kategóriában. 

A sikerről bővebben a jövő heti KolorLive élő adásában Tóth Anna és edzője, Tigyi József beszél majd. 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk