https://kolorline.hu/Mérkőzés nélkül maradt a hétvégén a KBSC

Mérkőzés nélkül maradt a hétvégén a KBSC

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idei első idegenbeli fellépésére készült Vitelki Zoltán együttese.

Az NB II-ben szereplő csapat azonban végül nem lépett pályára. Pénteken érkezett a hír, hogy a budafoki pálya alkalmatlan a játékra, így a mérkőzést április 11-re halasztották. Nemcsak a KBSC mérkőzése maradt el, hanem valamennyi másodosztályú találkozót a már említett időpontra tették át.

A Kazincbarcika így legközelebb március 11-én vasárnap fél háromtól lép pályára, amikor a Budaörsöt fogadja, Tiszaújvárosban.

 

További híreink

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk