https://kolorline.hu/Nőnapi Fitness Maraton a javából

Nőnapi Fitness Maraton a javából

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Több mint száz hölgy gyűlt össze március 8-án kora este a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban, hogy részesei legyenek a Nőnapi Fitness Maratonnak.


 

A mozgás szerelmeseit elsőként a Kolorcityben már jól ismert Sipter Imre, capoeira aerobik edző egy kőkemény tornával mozgatta meg, majd Czégel Erika, azaz Miss Gymstick Hungary tartott fergeteges edzést az érdeklődőknek.


Fotók: Kovács Loretta
A képen: Sipter Imre, capoeira aerobik edzőCzégel Erika a Kolorline kérdésére elárulta: nagyon büszke arra, hogy rengeteg sportolóval találkozik nap, mint nap Kazincbarcikán, és mindig öröm számára, ha a szülővárosában állhat a közönség elé.

A képen: Czégel Erika, Miss Gymstick HungaryŐt Horváthné Szatmári Andrea követte a színpadon, aki saját testsúlyos edzésével rázta fel a fitness maratonra kilátogatókat. A kőkemény fitt este zárásként Apostol Vivien, a Fitt Barcika programsorozat egyik állandó edzője buzdította a hölgyeket a mozgásra.

A képen: Horváthné Szatmári Andrea 

Róth Zoltán a Barcika Art Kft. sportszervezője a Kolorline-nak elmondta: természetesen azokra is gondoltak, akik nyugodt körülmények között szeretnek mozogni, így Sütő Ágnessel jógázni is lehetett a Kazinczy Ferenc Tagiskola tornatermében.

A nemzetközi nőnap alkalmából a résztvevőket egy-egy szál virággal, ajtódísszel és a Fitt Barcika eseménysorozatot tovább népszerűsítő nyakpánttal köszöntöttük- tette hozzá a sportszervező.Az edzések ideje alatt pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai várták a kicsiket, akik gyöngyöt fűzhettek és papírsárkányt is készíthettek.

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

Tompa Mihály teljesítménytúra

Putnok

Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk