https://kolorline.hu/Nőnapi Fitness Maraton a javából

Nőnapi Fitness Maraton a javából

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Több mint száz hölgy gyűlt össze március 8-án kora este a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban, hogy részesei legyenek a Nőnapi Fitness Maratonnak.


 

A mozgás szerelmeseit elsőként a Kolorcityben már jól ismert Sipter Imre, capoeira aerobik edző egy kőkemény tornával mozgatta meg, majd Czégel Erika, azaz Miss Gymstick Hungary tartott fergeteges edzést az érdeklődőknek.


Fotók: Kovács Loretta
A képen: Sipter Imre, capoeira aerobik edző



Czégel Erika a Kolorline kérdésére elárulta: nagyon büszke arra, hogy rengeteg sportolóval találkozik nap, mint nap Kazincbarcikán, és mindig öröm számára, ha a szülővárosában állhat a közönség elé.

A képen: Czégel Erika, Miss Gymstick Hungary



Őt Horváthné Szatmári Andrea követte a színpadon, aki saját testsúlyos edzésével rázta fel a fitness maratonra kilátogatókat. A kőkemény fitt este zárásként Apostol Vivien, a Fitt Barcika programsorozat egyik állandó edzője buzdította a hölgyeket a mozgásra.

A képen: Horváthné Szatmári Andrea 

Róth Zoltán a Barcika Art Kft. sportszervezője a Kolorline-nak elmondta: természetesen azokra is gondoltak, akik nyugodt körülmények között szeretnek mozogni, így Sütő Ágnessel jógázni is lehetett a Kazinczy Ferenc Tagiskola tornatermében.

A nemzetközi nőnap alkalmából a résztvevőket egy-egy szál virággal, ajtódísszel és a Fitt Barcika eseménysorozatot tovább népszerűsítő nyakpánttal köszöntöttük- tette hozzá a sportszervező.



Az edzések ideje alatt pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai várták a kicsiket, akik gyöngyöt fűzhettek és papírsárkányt is készíthettek.

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk