https://kolorline.hu/Nőnapi Fitness Maraton a javából

Nőnapi Fitness Maraton a javából

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Több mint száz hölgy gyűlt össze március 8-án kora este a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban, hogy részesei legyenek a Nőnapi Fitness Maratonnak.


 

A mozgás szerelmeseit elsőként a Kolorcityben már jól ismert Sipter Imre, capoeira aerobik edző egy kőkemény tornával mozgatta meg, majd Czégel Erika, azaz Miss Gymstick Hungary tartott fergeteges edzést az érdeklődőknek.


Fotók: Kovács Loretta
A képen: Sipter Imre, capoeira aerobik edzőCzégel Erika a Kolorline kérdésére elárulta: nagyon büszke arra, hogy rengeteg sportolóval találkozik nap, mint nap Kazincbarcikán, és mindig öröm számára, ha a szülővárosában állhat a közönség elé.

A képen: Czégel Erika, Miss Gymstick HungaryŐt Horváthné Szatmári Andrea követte a színpadon, aki saját testsúlyos edzésével rázta fel a fitness maratonra kilátogatókat. A kőkemény fitt este zárásként Apostol Vivien, a Fitt Barcika programsorozat egyik állandó edzője buzdította a hölgyeket a mozgásra.

A képen: Horváthné Szatmári Andrea 

Róth Zoltán a Barcika Art Kft. sportszervezője a Kolorline-nak elmondta: természetesen azokra is gondoltak, akik nyugodt körülmények között szeretnek mozogni, így Sütő Ágnessel jógázni is lehetett a Kazinczy Ferenc Tagiskola tornatermében.

A nemzetközi nőnap alkalmából a résztvevőket egy-egy szál virággal, ajtódísszel és a Fitt Barcika eseménysorozatot tovább népszerűsítő nyakpánttal köszöntöttük- tette hozzá a sportszervező.Az edzések ideje alatt pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai várták a kicsiket, akik gyöngyöt fűzhettek és papírsárkányt is készíthettek.

További híreink

Ballagás és évzáró a Pollackban

Dátum: 2018. jún 20. 16:20

Mintegy kétezer-kétszáz diák kezdte meg a jól megérdemelt nyári szünidőt. A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben a héten tartják a ballagási ünnepségeket és az évzárókat is.

Dísz tér tervbemutatója

Dátum: 2018. jún 20. 15:31

Meghívó a Kazincbarcika régi-új közösségi terének, a Polgármesteri Hivatal előtti Dísz tér megújulásának tervbemutatójára.

Előkelő helyen végzett a magyar csapat labdarúgásban

Dátum: 2018. jún 20. 15:03

A KBSC játékosa szerezte a gólokat

Kondói rajzos sikerek

Dátum: 2018. jún 20. 14:45

A Kondói Harica-Völgyi Óvoda óvodásai sikeresen szerepelek több országos rajzpályázaton.

Programajánló

Kastély-szerenád

Edelény

I. Császtai Terepfutás és Mountain Bike Verseny

Edelény - Császta Szőlőhegy

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

BLAST!

Berente

Németh Kori Edzés

Dédestapolcsány

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk