https://kolorline.hu/Nőnapi Fitness Maraton a javából

Nőnapi Fitness Maraton a javából

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Több mint száz hölgy gyűlt össze március 8-án kora este a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban, hogy részesei legyenek a Nőnapi Fitness Maratonnak.


 

A mozgás szerelmeseit elsőként a Kolorcityben már jól ismert Sipter Imre, capoeira aerobik edző egy kőkemény tornával mozgatta meg, majd Czégel Erika, azaz Miss Gymstick Hungary tartott fergeteges edzést az érdeklődőknek.


Fotók: Kovács Loretta
A képen: Sipter Imre, capoeira aerobik edző



Czégel Erika a Kolorline kérdésére elárulta: nagyon büszke arra, hogy rengeteg sportolóval találkozik nap, mint nap Kazincbarcikán, és mindig öröm számára, ha a szülővárosában állhat a közönség elé.

A képen: Czégel Erika, Miss Gymstick Hungary



Őt Horváthné Szatmári Andrea követte a színpadon, aki saját testsúlyos edzésével rázta fel a fitness maratonra kilátogatókat. A kőkemény fitt este zárásként Apostol Vivien, a Fitt Barcika programsorozat egyik állandó edzője buzdította a hölgyeket a mozgásra.

A képen: Horváthné Szatmári Andrea 

Róth Zoltán a Barcika Art Kft. sportszervezője a Kolorline-nak elmondta: természetesen azokra is gondoltak, akik nyugodt körülmények között szeretnek mozogni, így Sütő Ágnessel jógázni is lehetett a Kazinczy Ferenc Tagiskola tornatermében.

A nemzetközi nőnap alkalmából a résztvevőket egy-egy szál virággal, ajtódísszel és a Fitt Barcika eseménysorozatot tovább népszerűsítő nyakpánttal köszöntöttük- tette hozzá a sportszervező.



Az edzések ideje alatt pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai várták a kicsiket, akik gyöngyöt fűzhettek és papírsárkányt is készíthettek.

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk