https://kolorline.hu/Nőnapi Fitness Maraton a javából

Nőnapi Fitness Maraton a javából

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Több mint száz hölgy gyűlt össze március 8-án kora este a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban, hogy részesei legyenek a Nőnapi Fitness Maratonnak.


 

A mozgás szerelmeseit elsőként a Kolorcityben már jól ismert Sipter Imre, capoeira aerobik edző egy kőkemény tornával mozgatta meg, majd Czégel Erika, azaz Miss Gymstick Hungary tartott fergeteges edzést az érdeklődőknek.


Fotók: Kovács Loretta
A képen: Sipter Imre, capoeira aerobik edzőCzégel Erika a Kolorline kérdésére elárulta: nagyon büszke arra, hogy rengeteg sportolóval találkozik nap, mint nap Kazincbarcikán, és mindig öröm számára, ha a szülővárosában állhat a közönség elé.

A képen: Czégel Erika, Miss Gymstick HungaryŐt Horváthné Szatmári Andrea követte a színpadon, aki saját testsúlyos edzésével rázta fel a fitness maratonra kilátogatókat. A kőkemény fitt este zárásként Apostol Vivien, a Fitt Barcika programsorozat egyik állandó edzője buzdította a hölgyeket a mozgásra.

A képen: Horváthné Szatmári Andrea 

Róth Zoltán a Barcika Art Kft. sportszervezője a Kolorline-nak elmondta: természetesen azokra is gondoltak, akik nyugodt körülmények között szeretnek mozogni, így Sütő Ágnessel jógázni is lehetett a Kazinczy Ferenc Tagiskola tornatermében.

A nemzetközi nőnap alkalmából a résztvevőket egy-egy szál virággal, ajtódísszel és a Fitt Barcika eseménysorozatot tovább népszerűsítő nyakpánttal köszöntöttük- tette hozzá a sportszervező.Az edzések ideje alatt pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai várták a kicsiket, akik gyöngyöt fűzhettek és papírsárkányt is készíthettek.

További híreink

Hópelyhecske a Lévayban

Dátum: 2018. dec 14. 10:00

Fagyapó és Sznyegurocska lepték meg a gyerekeket

A jóságos Mikulás ajándéka

Dátum: 2018. dec 14. 10:00

A jó gyerekekhez megérkezett a Mikulás

Megjelent a Kolorhét Magazin utolsó idei lapszáma

Dátum: 2018. dec 14. 09:30

Kedves Olvasóink, a mai délelőtt minden Kazincbarcikai és térségbeli olvasóink kézzel kaphatták a Kolorhét magazin utolsó idei, ünnepi kiadását!

Advent fényei

Dátum: 2018. dec 14. 09:00

Jézus születésére várva

Programajánló

Nemzetek Kupája - Teke

Kazincbarcika

Karácsony Felső-Barcikán

Kazincbarcika

Szekeres Adrien Adventi koncertje

Kazincbarcika

Angyali érintés - Kissné Király Piroska kiállítása

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk