https://kolorline.hu/Szombaton megismétlődhet a 2013-as márciusi hóvihar

Szombaton megismétlődhet a 2013-as márciusi hóvihar

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szombaton mediterrán ciklon hoz szeles, barátságtalan, csapadékos időt: a kezdeti esőt délutántól egyre többfelé válthatja fel havazás, este és éjszaka keleten, délkeleten pedig ónos eső, fagyott eső is várható. A csúcshőmérséklet 1-10 fok között tetőzik, majd egyre jobban hűlni fog a levegő. 
A hó mennyiség elérheti a 18-20 cm is - jósolja az időkép.

Vasárnap még sok lesz a felhő felettünk, többfelé előfordulhat kisebb havazás, hózápor. A szél sokfelé lesz élénk, nyugaton és északkeleten erős, így ezeken a tájakon hófúvás is kialakulhat. Délután a legtöbb helyen fagypont alatt marad a hőmérséklet.

A hideg, télies idő a jövő hét elején is kitart, hétfő hajnalra a havas tájakon -10 fok alá süllyed a hőmérséklet. Nappal mindössze -4, +1 fok között alakulnak a maximumok. Eleinte borongós, de száraz idő valószínű, délután dél felől újabb havazás kezdődik.

(Forrás)

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk