https://kolorline.hu/Karnyújtásnyira a bajnoki arany

Karnyújtásnyira a bajnoki arany

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Fontos mérkőzésen aratott győzelmet a KKSE NB II Északkeleti csoportjában szereplő férfi kézilabda csapata. A barcikaiak hazai pályán nyertek a Hajdúnánás ellen.

II. Barcikai Emelkedő

A mostani bajnoki mérkőzés előtt nagy volt a tét, hiszen a KKSE sikerével még közelebb kerülhetett a bajnoki címhez. Ősszel 27-23-ra kaptak ki a hajdúsági városban, volt tehát miért visszavágni. Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, és a szünetig mindössze egygólos előnyt tudott kiharcolni a vendéglátó. A második játékrészben is izgalmasan alakult a mérkőzés, de a szurkolók biztatását élvező Kazincbarcika, ha nehezen is, de előnybe került. A hajrához érkezve Hangosék egyre nagyobb fölényben játszottak, és bebiztosították győzelmüket, 27-21-re megnyerve a számukra kulcsfontosságú mérkőzést. Így most az NB II Északkeleti csoportját a 29 pontos KKSE vezeti, egy ponttal megelőzve a Kisvárdát, és hárommal a Fehérgyarmatot. A két riválisnak már csak 1-1 mérkőzése van hátra, még a Kazincbarcika kétszer lép még pályára a bajnokságban, legközelebb a Berettyóújfalu ellen idegenben május 12-én, szombaton 17 órától. Az utolsó fordulóban pedig május 19-én a második helyen álló Kisvárdát fogadja majd a KKSE férfi együttese.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk