https://kolorline.hu/Másodszorra már a Vegyész volt a jobb

Másodszorra már a Vegyész volt a jobb

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sikerül-e idegenben kiköszörülni a hazai pályán elszenvedett csorbát? Ez volt a fő kérdés barcikai szempontból a bajnoki döntő kaposvári mérkőzése előtt. A Kazincbarcika nagyon fogadkozott a meccs előtt, hogy megnyeri a kaposvári csatát, ez által megteremtve annak lehetőségét, hogy hazai pályán nyerhessen aranyérmet. Az első játszmában szoros küzdelem alakult ki, fej-fej mellett haladtak a felek, és a hajrában fokozódtak az izgalmak. Hol a Vegyésznek, hol a somogyiaknak volt játszmalabdájuk. A végén azonban a borsodi alakulat örülhetett 28-26-os szakaszsikernek.

Kolorfutás junior

A második felvonásban hamar előnybe került Demeter György együttese és hiába cserélt többet a vendégek trénere Daniel Oravec, az sem segített. A vendégek sokat hibáztak nyitásban, és a fogadásuk sem volt elég stabil. A házigazdák pedig így izgalommentesen 25-20-ra hozták a szettet. A harmadik szakaszban már jobban „sültek” a barcikai szervák, Páez ászaival gyorsan elhúzott 8-2-re a VRCK. A házigazdák ebben a szakaszban nem találták a játék ritmusát, ellenben a kék-sárgák tovább sziporkáztak és 25-18-ra megnyerték a szakaszt. A negyedik játszmában a meccsben maradás volt a tét a hazaiak számára, ám a Vegyész ezzel nem igazán törődött, kiválóan szervált szinte mindenki a vendégektől. Milevet nem lehetett tartani, így nem is lehetett kérdés, mi lesz a játszma és a meccs végkimenetele. A szettet 25-20-ra, a mérkőzést pedig 3-1-re nyerték a kazincbarcikaiak. A három nyert mérkőzésig tartó párharc állása most 1-1. A folytatásban május 10-én, este nyolc órától, és május 12-én, délután fél hattól egyaránt hazai pályán szerepel a Kazincbarcika. Leghamarabb a szombati mérkőzés után dőlhet el, hogy melyik csapat nyeri az idei szezonban a bajnoki címet.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk