https://kolorline.hu/Nem sikerült az „ördögi” győzelem Csengeren

Nem sikerült az „ördögi” győzelem Csengeren

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának felsőházi rájátszásában Csengeren kapott ki a Kazincbarcikai Ördögök SE. A borsodiaknak így már csak matematikai esélyük van csoportjukban az első hely megszerzésére.

Kolorfutás

A rájátszásban eddig még nyeretlen Csenger otthonába a győzelem reményében utaztak az Ördögök. A házigazdák azonban remekül kezdték a mérkőzést, és a hatodik percben szerzett két góljukra Irhás a 11. percben még válaszolt, de a hazai henger csak ezután indult be igazán. Három hazai találatot követően volt eredményes a vendégegyüttes, amely a szünetig jelentős, 5-2-es hátrányba került.
A játék képe a második 20 percben sem változott, sőt a 29. percben már 8-3-as hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A hajrában szerzett két barcikai gól már csupán szépségtapasz volt, hiszen 8-5-re győzött a Csenger. Az Ördögök legközelebb május 11-én, pénteken a Dunakeszi, majd 14-én, hétfőn a Kincsem otthonába látogatnak. Kőrösi Gábor együttese jelenleg a 3. helyen áll 16 ponttal.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk