https://kolorline.hu/KBSC-ZTE - Döntetlen a listavezető ellen

KBSC-ZTE - Döntetlen a listavezető ellen

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 13. fordulójában a bajnokságban első helyen álló Zalaegerszeg együttesét fogadta a KBSC. A barcikaiak hiába vezettek és játszottak egy teljes félidőt emberelőnyben, végül meg kellett elégedniük a döntetlennel.

Vajon folytatódik-e Gálhidi György vezetésével a Kazincbarcika további jó sorozata? – ez volt a találkozó előtt a legfőbb kérdés. Ugyanis mióta új edző irányítja a kék-sárgák szakmai munkáját a csapat még nem kapott ki. 4 bajnoki mérkőzésből 3 győzelem és egy döntetlen 10-1-es gólkülönbség, amely tekintélyt parancsoló még akkor is, ha a legutóbbi fordulóban a hosszabbításban a Gyirmótot legyőző ZTE volt a mostani vendég. A hazaiak nem is tisztelték ellenfelüket, próbáltak helyzeteket kialakítani. A vendég csapat is igyekezett, de lövésig nem jutott. A KBSC próbált már az ellenfél térfelén labdát szerezni, és ezekből helyzeteket kialakítani. A zalaiak egy gyors támadás végén Somodi kapujába találtak, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. Nem sokkal ezután megszületett a találkozó első, immár érvényes találata, melyet a Kazincbarcika jegyzett. A 33. percben Tóth László tört be a tizenhatoson belülre a védők nem tudták szerelni és lövése után a labda a hálóban kötött ki. A félidő hátralévő részében paprikás lett a hangulat és nem sokkal a játékrész vége előtt a lökdösődő Lesjakot kiállította a játékvezető.

A második félidő előtt kettőt is cserélt a 10 emberrel játszó Zalaegerszeg edzője. Madarász és Novák lépett pályára. A KBSC hiába játszott emberelőnyben, a ZTE igyekezett átvenni az irányítást. Gálhidi György is változtatott kettőt, Takácsot és Belényesit hozta be. A cserék után azonban a dunántúliak birtokolták többet a labdát és igyekeztek támadásban is veszélyesek lenni. Egy balról beívelt szöglet után a csereember Novák fejelt a hazai kapuba, ezzel 1-1-re alakítva az állást. A hátralévő időszakban hiába volt néhány lehetősége a Kazincbarcikának, nem tudta visszavenni a vezetést. Hiába cserélt egyet-egyet mindkét tréner, az újabb gólt egyik csapatnak sem sikerült megszereznie. A hajrában a KBSC is 10 emberre fogyatkozott ugyanis Heil megkapta második sárgáját és ezáltal ő is a kiállítás sorsára jutott. A Kazincbarcika közel állt az újabb győzelemhez, de ezúttal meg kellett elégednie az 1 ponttal. A kék-sárgák így Gálhidi György vezetésével továbbra is veretlenek és 17 ponttal a 10. helyen állnak. A KBSC legközelebb október 28-án vasárnap a sereghajtó Monor otthonában szerepel majd.

További híreink

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk