https://kolorline.hu/Különleges konvoj a 26-os főúton

Különleges konvoj a 26-os főúton

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Magyar viszonylatban is túlméretes szállítmányok érkeztek Kazincbarcikára.

Különleges konvojt lehetett látni az elmúlt négy napban hazánkban. A Belgiumból induló berendezések, négy nap feszített utazást követően érkeztek meg otthonukba, a BorsodChembe.

Fotó és forrás: Ádám János - ÉM

Az út alatt több helyen szükséges volt a vezetékek megelemelése is, mivel mind a két berendezés tetemes méretekkel rendelkezik.
Az egyik elem 208 tonna, 41,3 méter hosszú, 4,5 méter széles és 5,2 méter magas, a másik 221,5 tonna, 45,6 méter hosszú, 4,2 széles és 5,4 magas. A szállítás a 3-as főúton történt, majd Miskolc részleges kihagyásával folytatta útját a 26-os úton. A berendezés Szirmabesenyőn keresztül érkezett este nyolc óra után Kazincbarcikára.

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk