https://kolorline.hu/KolorCountry – Ír zenétől izzott a levegő Berentén

KolorCountry – Ír zenétől izzott a levegő Berentén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az egyre nagyobb hazai és nemzetközi népszerűségnek örvendő Paddy And The Rats már nem ismeretlen a Kolorfesztiválozók körében sem, hiszen nem először lépnek fel az itteni közönség előtt. Idén augusztus 6-án Berentén, a művelődési házban izzott fel a levegő az igazi, ír kocsmahangulatot varázsoló punk-rock muzsikájuktól, annak ellenére, hogy nem folyt se sör, se pálinka.

A zárt tér nem vette kedvét az előadóknak, sem a rajongóknak, hiszen óriási elánnal csaptak a húrok közé, hogy eljátsszák az összetéveszthetetlen hangzású feldolgozásaikat és saját számaikat.

Ez a koncert egyike volt az utolsóknak az évben, hiszen alkotói szünetet tart a csapat, árulta el a zenekar meghatározó tagja Joey MacOnkay:
– Évente közel száz fellépésünk van, sok külföldön. Mivel azt tervezzük, hogy ideje frissíteni a repertoárunkat, ezért szeptembertől egy kicsit visszavonulunk, és új számokkal készülünk a következő évi turnéra.

További híreink

Egységben az erő: szeptember 21-én eldördül a rajtpisztoly a Kolorfutáson

Dátum: 2024. júl 30. 07:46

Már lehet nevezni a 2024-es Kolorfutásra! A verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, és számos izgalmas változást hoz.

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk