https://kolorline.hu/VRCK - Változatos mérkőzés

VRCK - Változatos mérkőzés

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi röplabda Extra Liga 2. fordulójában a MAFC együttesét fogadta a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika. A találkozón a vártnál nehezebben, de győzött Marek Kardos együttese.

Az esztendő első hazai mérkőzésén fűtötte a visszavágás vágya a kék-sárgákat, hiszen az alapszakasz első körében a fővárosban 3-1-es vereséget szenvedett a Vegyész. A házigazdáknál a mostani meccsen mutatkozott be a Barcika új igazolása, Rodrigo Moraes. A brazil center már az első felvonásban nagyon igyekezett letenni névjegyét, és jó megmozdulásinak sokszor tapsolhatott a közönség. Volt is miért örülni a drukkereknek, hiszen 8-4-es és 16-9-es hazai előnynél is időt kellett kérnie Nagy Péternek, de a budapesti gárda ennek ellenére sem tudott faragni hátrányából. A hajrában azonban könnyelműsködni kezdtek a vendéglátók, és mégis szorosabb lett az állás. Juhászék azonban nem engedték ki kezükből a győzelmet, 25-22-re hozták a szettet.

A második felvonásban rendre fölényben volt a barcikai együttes: Braga, valamint Blázsovics és Moraes is egyre jobban játékba lendült. A másik oldalon csak Csoma tartotta valamelyest a lépést, de egy-egy jó megmozdulása kevésnek bizonyult. Magabiztosan 25-14-re a Vegyészé lett ez a játszma.

A harmadik etapban alaposan bekezdett a MAFC, 0-5-nél időt is kért Marek Kardos, de csapata nem tudta összeszedni magát, ezért 3-11-nél ismét ezzel a lehetőséggel élt a hazai tréner. A házigazdák elhitték, hogy már megnyerték a mérkőzést, ez elaltatta őket. A MAFC-nál Csoma mellett az elmúlt évadban a barcikaiaknál röplabdázó Gebhardt Norbert is belejött, és 25-13-ra hozta a szettet a fővárosi alakulat. A hazaiaknál a végjátékban már pihenőt kapott Páez, Braga és Árva is.

A negyedik felvonásban sokkal hatékonyabban és nagyobb odafigyeléssel játszott a VRCK, melynek eredményeként a vendégek edzője kétszer is magához hívta tanítványait. Nagy Péter tanácsait azonban nem tudták megfogadni a MAFC játékosai, de ekkor Braga és Blázsovics vezetésével sziporkáztak a vendéglátók. A kék-sárgák végig vezettek és a játszmát 25-19-re, a mérkőzést pedig 3-1-re nyerték. 

Fotó: vrck.hu

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk