https://kolorline.hu/Újabb tárlat a Gimi Galériában

Újabb tárlat a Gimi Galériában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Színek és fények címmel nyílt fotókiállítás a Gimi Galériában 2020.február 5-én.


A kiállítást Szrogh Lajos nyitotta meg bensőséges szavakkal, Béresné Madai Krisztina köszöntője és Biri – Hasulyó Károly zongora játéka után. Pémerné Kassakürti Ágnes, Arlón nevelkedett, jelenleg Ózdon él. Érdeklődési köre széleskörű, egész életét végigkíséri a kreativitás. Gyermekkorában és fiatal szülőként már foglalkozott fényképezéssel, de a család mellett más feladatok váltak hangsúlyossá az életében. Nyugdíjba vonulása után létrehozott egy virtuális képzőművészeti csoportot, az Ózdi Alkotók és Befogadók formációt, ahol állandó virtuális tárlat várja az érdeklődőket. Aktívan részt vesz az arlói festőtábor szervezésében, ahová az ország minden részéről érkeznek természetfestők. Néhány éve az Ózdi Művelődési Intézmények természetjáró csoportjának is tagja. A fények, a színek, a táj egyedi szépsége ösztönzi a fotózásra a családi kirándulásokon és szervezett túrákon is. A pillanat egyszeri, megismételhetetlen. Ezt a pillanatot rögzíti fényképezőgépével.

 

Ágnes elmondása szerint fotóit azért készíti, hogy gyönyörködjön a pillanatban.
A kiállított képek családi kirándulásokon, az ózdi természetjárókkal és az Ózdi Nyugdíjas Klub keretében szervezett túrákon és barangolásokon készült fotókból áll.

 

 

További híreink

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

Mező Misi fellépése koronázta meg a költészet napját Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 14. 20:24

A Magna Cum Laude frontembereként ismert énekes rendhagyó műsorral bűvölte el a közönséget a Mezey István Művészeti Központban. Mező Misi Mesélő című előadásán nemcsak a zenéé volt a főszerep — személyes, egyúttal inspiráló történetei is elhangzottak.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepelte a Kincsem Napközi

Dátum: 2024. ápr 13. 21:02

A jelenleg 32 férőhellyel üzemelő intézmény 2014-ben vált a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ tagjává. Az intézmény jelentős és megkerülhetetlen szerepet tölt be a város életében: az ide járó fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját és esélyegyenlőségét is segíti.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk