https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Döntetlen Dorog ellen

Kolorcity Kazincbarcika SC – Döntetlen Dorog ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztus 26-án a Merkantil Bank hatodik fordulójában újra megteltek a Kolorcity Aréna lelátói, ugyanis szerda este a Dorogi FC csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC.

A mérkőzés első perceiben a vendégcsapat dominált és próbálkozott a minél előbbi gólszerzéssel, ez sikerült is nekik, hiszen Lovas László játékvezető egy vitathatatlan büntetőt ítélt  meg Horváth kapuja felé. A labda mögé Tomás Lénárt állt és értékesítette a tizenegyest, ezzel megszerezve a dorogiak vezetését. A korai gól után a Kolorcity Kazincbarcika SC játéka is nagyban felélénkült, a támadások kidolgozásában ekkor Oldal, Toma, Majzik és Kovác munkálkodtak a legtöbbet, nem eredménytelenül. A találkozó 29. percében Oldal Tibor szélről érkező beadását a tizenhatoson belül tartózkodó, Krausz Raul fejelte Mursits kapujába, ezzel ismét egyenesbe hozva a barcikát, 1:1. Az agresszívan játszó csapatok harca azonban nem csak gólokat hozott, hiszen a 18. percben Tomás Lénárt kényszerült elhagyni a pályát sérülés miatt, helyére Zuigéber Lajos érkezett; majd Vitelki Zoltánnak is kényszerű cserét kellett végrehajtania a 33. percben Krausz Raul szenvedett sérülést egy ütközést követően, így helyette Oltean Sergiu folytatta a játékot. Az első játékrész négy perces hosszabbítása előtt hazai oldalon Fótyiknak, Bereczkinek és Olteannak adódtak kihasználatlan helyzetei, ahogy vendégoldalon Zuigéber és Girsik sem tudták növelni találataik számát, így maradt az 1:1.
A szünetben csere a Kazincbarcika oldalán történt csak, Oldal Tibort, a kooperációs szerződéssel Diósgyőrben és Kazincbarcikán is futballozó, Korbély Kristóf váltotta.  Németh Szabolcs második változtatási lehetőségével a 65. percben élt: Beliczky Gergő ment le a pályáról és Vígh Ádám érkezett helyére.  Vitelki Zoltán a 74. percig várt az utolsó cserelehetőségének kihasználásával, ekkor Tóth László váltotta Bereczki Dánielt. Ezt követően azonban nagy veszteség érte csapatunkat, a 79. percben Heil Valter szenvedett nagyon komoly sérülést, aki így nem folytathatta a játékot. A Kazincbarcika támadásainak felépítése és védekezése ezután is hibátlan volt, Kovác, Tóth László, Bereczki és Toma is próbálkozhattak a gólszerzéssel. A találkozó utolsó tizenegy percére emberhátrányban futballozó csapatunk még mindig a győzelemre hajtott, adódott is lehetőség a gólszerzésre, azonban Mursists rendre védte ezeket a próbálkozásokat.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – DOROGI FC 1:1

A Kolorcity Kazincbarcika SC vasárnap Nyíregyházára utazik, majd a jövő heti válogatott szünetet követően szeptember 13-án 15:00-ás kezdéssel fogadja majd hazai pályán a WKW ETO FC Győr csapatát.

 

Fotó: nso.hu / Ádám János

További híreink

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk