https://kolorline.hu/Nyilas Misi Ösztöndíj Program – A tehetség kincs!

Nyilas Misi Ösztöndíj Program – A tehetség kincs!

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2020/2021 tanévben is meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot. A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek.

A Kárpát-medence területén a pályázók közül 50 tehetséget támogatnak a 2020/21-es tanévben havi 10000 Ft-tal. 

A pályázatot az erre a célra külön kialakított webes felületen, csak elektronikusan lehet benyújtani a http://legyenfolytatas.jobbadni.hu oldalon.

Magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő nappali tagozatos diákokok jelentkezését várják az általános iskola 5. osztályától a középiskolai tanulmányok befejezéséig.

Az alábbi területeken pályázhatnak:

  • művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet;);
  • sportban;
  • természettudományban, bölcsésztudományban (magyar nyelv és irodalom, matematika, fizika, informatika)

A támogatást a pályázó fejlesztésre használhatja fel:

  • egyesületi tagdíjra,
  • eszköz kölcsönzésre, vásárlásra,
  • különórára,
  • verseny, fellépés nevezési díjra,
  • verseny, fellépés útiköltségére (verseny, fellépés, illetve a különórára való odajutás megkönnyítésére)

A pályázat benyújtásának időpontja: 2020. szeptember 11. – 2020. október 31.

A pályázat benyújtásának feltétele

a) Meghatározott minőségű videó, hangfelvétel, kép, dokumentum arról a szakágról, amelyre a pályázó benyújtotta a pályázati anyagot.
b) sport, matematika, fizika, kémia, informatika pályázat esetén, a kötelező melléklet versenyt igazoló dokumentum (max: 3 db, 2 évnél nem régebbi) vagy ajánlás attól a személytől, aki a pályázót kiemelkedő tehetségnek tartja.
c) Szülői hozzájáruló nyilatkozat a 18. életévét be nem töltött kiskorú személy esetén

További információval kapcsolatban +3630/8251267-es telefonszámon vagy az osztondij@jobbadni.hu e-mailcímen lehet érdeklődni.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 1.

Dátum: 2020. dec 01. 17:19

Magyarország Kormányának rendelkezései alapján a koronavírus elleni védekezés a következő üteméhez érkezett. Az elmúlt hónapokban számos korlátozást láttunk és éltünk meg hazánkban és a világon, mivel a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget, az orvostudomány jelenleg nem ismeri a vírus természetét, védőoltás, egyértelműen hatékony és hatásos kezelés egyelőre nincs. Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Távozik Vitelki Zoltán

Dátum: 2020. dec 01. 11:32

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Rendkívüli Covid-hír – 2020. november 30.

Dátum: 2020. nov 30. 17:10

Koronavírus fertőzést mutattak ki a Védőnői Szolgálat egyik munkatársánál.

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Dátum: 2020. nov 30. 11:29

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.