https://kolorline.hu/Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-06 jelű módosítása

Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-06 jelű módosítása

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

PARTNERSÉGI TÁJÉKOZTATÁS

Kazincbarcika Város Önkormányzata Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet (a továbbiakban: partnerségi rendelet) értelmében a településrendezési eszközök (TSZT, HÉSZ) módosítása esetén, előzetes tájékoztatást ad.
Kazincbarcika Város Önkormányzata Képviselő-testülete 90/2020. (IX.17.) számú határozatával döntött a Településszerkezeti Terv, a Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv K-06 jelű módosításáról.
A módosítás célja a Ménes út – Tardona patak – Várhegy, valamint a tervezett sportliget által határolt területen új lakóövezet kialakítása érdekében a terület ingatlanstruktúrájának rendezése és az tervezett fejlesztésekhez szükséges feltételek biztosítása.
A jelenlegi partnerségi tájékoztató a módosítás pontjait ismerteti, melynek tervezete a www.kazincbarcika.hu/településrendezés menüpontban található.
Lakossági fórum időpontja: 2020. november 24. napja, melyet a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet alapján elmarad.
A partnerségi rendelet alapján a készítendő módosítással kapcsolatban 2020. december 02. napjáig lehet észrevételt, javaslatot, véleményt tenni elektronikus úton a foepitesz@kazincbarcika.hu e-mail-címre megküldve.

Juhász-Nagy Balázs
városi főépítész

További híreink

Mozgás Receptre — háziorvosok ajánlják és írhatják fel a fizikai aktivitást

Dátum: 2024. szept 09. 19:00

Magyarországon is elindul a Mozgás Receptre program, amely nemzetközi példák alapján kívánja növelni a lakosság fizikai aktivitását. A program célja, hogy jelentősen csökkentse a soha nem mozgók számát és növelje azokét, akik elérik a WHO által javasolt minimális mozgásmennyiséget. A rendszert elsőként Új-Zélandon alkalmazták, de már Budapest XII. kerületében is évek óta sikerrel működik.

A BorsodChem lett Az Év Zöld Nagyvállalata

Dátum: 2024. szept 09. 15:12

Újabb rangos elismerésben részesült a BorsodChem Zrt. A vegyipari vállalat a Green Awards powered by Green Cloud pályázaton „Az Év Zöld Nagyvállalata” címmel gazdagodott. A díjat a cég képviseletben Liktor Dénes, Director EHS a Sustainable World konferencián vehette át.

Energiahatékony és esztétikus – megújul a Rózsa úti rendelő

Dátum: 2024. szept 08. 17:57

Végéhez közeledik a Rózsa úti rendelő felújítása. A beruházás révén hamarosan megújult környezet várja az 5. számú háziorvosi körzethez tartozókat. Az energiahatékonyságot szolgálja majd a napelem, az újfajta fűtési és hűtési rendszer, a következő körben pedig új bútorok és eszközök segítik a gyógyító munkát. A körzet néhány héten belül visszakapja régi helyét.

Szociális fejlesztések Kazincbarcikán — Elektromos járműveket kap a KSZSZK

Dátum: 2024. szept 08. 09:07

A Széchenyi Terv Plusz program keretében Kazincbarcika Város Önkormányzata vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült, így újabb környezetbarát beruházás zajlik a városban.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk