https://kolorline.hu/Kölcsönözzünk könyvet online!

Kölcsönözzünk könyvet online!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

November 11-étől Magyarország Kormány rendelete alapján az Egressy Béni Városi Könyvtár zárva tart. Mivel ebben az évben ez már a második alkalom, hogy a koronavírus terjedése miatt személyesen igénybe vehető szolgáltatásaik szüneteltetésére kényszerültek a könyvtárak, a kazincbarcikai könyvtár ismét nem kívánja olvasnivaló nélkül hagyni használóit.

Online és telefonon leadható igények fogadásával állnak beiratkozott olvasóik rendelkezésére. A kölcsönözhető könyvek darabszámát hatról megemelték tíz darabra. A könyvtár honlapján (www.barcikakonyvtar.hu) kitölthető az igények leadásához egy űrlap, a „Kölcsönzés másképp” feliratra kattintva. A könyvtárosok folyamatosan dolgozzák fel a beérkezett igényeket, az átvétel pontos időpontjának egyeztetése e-mail-ben történik. A könyvek a Mezey István Művészeti Központ főbejárata előtt vehetők át. A járvány elleni védekezés szigorú szabályait betartva, maszkban és kesztyűben dolgoznak a könyvtárosok, ezért ugyanezt kérik az olvasóktól is a könyvek átvételénél.

könyvtár

Telefonon szintén fogad a könyvtár igényeket, illetve a könyvtár e-mail-címére beérkezett kéréseket is folyamatosan teljesítik.
A november 11. előtt kikölcsönzött könyvek lejárati határidejét folyamatosan hosszabbítják, ám a hosszabbítás lehetősége továbbra is fennáll az olvasók számára is online módon, a katalógus menüpontból.
Kéri a könyvtár a használókat, hogy a könyvek kiválasztásához használják a katalógust.
Az online igények alapján biztosított kölcsönzés mellett a könyvtár Facebook-profilján szerdánként online Baba-mama klub zajlik. A könyvtárosok a következő napokban az általános iskolás korosztály számára is kezdeményezni szeretnének valamilyen olvasással kapcsolatos online programot.

További híreink

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk