https://kolorline.hu/Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés. 

A társaság a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a pénztári nyitvatartás időszakában kötelező elővételt vezet be 2020. december 1-jétől a következő autóbusz-állomásokon: Baja, Barcs, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Harkány, Hévíz, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Lenti, Marcali, Miskolc, Nagyatád, Nyíregyháza – Petőfi tér 2., Salgótarján, Sopron, Szeged, Szolnok, Szombathely – Ady tér. 

A felsorolt autóbusz-állomásokon az érintett időszakokban kizárólag előre megváltott jeggyel, bérlettel vagy egyéb, utazásra jogosító dokumentummal lehet felszállni a járatokra. A pénztárak nyitvatartása alatt az autóbusz-vezetőknél nem vásárolható semmilyen díjtermék.

A Volánbusz az ismét életbe lépett veszélyhelyzetben is azon dolgozik, hogy utasai biztonságban eljussanak a munkahelyekre, iskolákba, egészségügyi és egyéb intézményekbe. A járvány elleni védekezés során folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel az utasok és a munkavállalók veszélyeztetettségét csökkenteni tudja, felelős szolgáltatóként és munkáltatóként minden tőle telhetőt megtesz egészségük védelme érdekében. A társaság továbbra is fokozottan takarítja és fertőtleníti autóbuszait, állomásait, és ellátja munkatársait a szükséges védőeszközökkel. 

A Volánbusz arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, a sorban állás elkerülése és a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében pedig részesítsék előnyben az elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket. A Volánbusz honlapján elérhető vásárlási lehetőségek, valamint a  mobiljegyes értékesítés mellett a vasúti és autóbuszos közösségi közlekedés összehangolásával párhuzamosan folyamatosan bővül a MÁV applikációban megvásárolható autóbuszos díjtermékek köre. 

A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik fontos eleme, hogy november 11-e óta nemcsak a járműveken és a zárt utasforgalmi terekben kell maszkot viselniük, de az állomások, megállóhelyek és megállók teljes területén is. Akik nem viselnek maszkot, kizárhatók az utazásból, és 8000 forint pótdíj fizetésére kötelezhetők.

KAZINCBARCIKA, AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁS

3700 KAZINCBARCIKA, EGRESSY BÉNI UTCA 1.
FORGALMI IRODA TELEFONSZÁMA: +36-48-312-940

Pénztár nyitvatartási ideje:
Munkanapokon (1. és 7. között) 06:00-11:45 és 12:30-17:00;
Munkanapokon (8. és 31. között) 06:00:11:45 és 12:30-15:30;
Szabadnapokon 07:30-11:00

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk