https://kolorline.hu/Csalók élnek vissza Zsombi nevével

Csalók élnek vissza Zsombi nevével

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai Burinda Zsomboron, aki SMA 1-es típusú beteg, a világ legdrágább gyógykezelése segíthet, ami 730 millió forintba kerül, jelenleg erre gyűjt a család. Az elmúlt időszakmban a nevükkel visszaélve jelentek meg házalók, amire a család az alábbi közleménnyel reagált.

„Kedves Támogatóink!

Sajnos a gyűjtés előrehaladtával ismét egy olyan esetről kell beszámolnunk, mikor visszaéltek Zsombi nevével.
Több helyről is visszajelzéseket kaptunk arról, hogy magukat Zsombi rokonának kiadó személyek házról házra gyűjtenek. Egyetlen egy rokonunk, barátunk vagy önkéntesünk sem „házal”.
Kérjünk minden támogatónkat, hogy legyen óvatos és elővigyázatos azokkal kapcsolatban, akik otthonukban, esetleg munkahelyükön megjelenve magukat Zsombi nagymamájának, nagybátyjának, vagy testvérének kiadva készpénzt kérnek el. Természetesen meg fogjuk tenni most is a feljelentést a rendelkezésünkre álló adatok alapján.
A gyűjtésben résztvevő önkéntesek, akik perselyt helyeztek ki eseményen vagy egyéb nyilvános helyszínen minden esetben rendelkeznek névre szóló, lepecsételt megállapodással a Szép jövőért Zsombornak Alapítvánnyal. Ezt minden esetben be tudják mutatni.
Ha kétség merül fel, kérjük jelezzetek az @smababyzsombor oldalnak küldött üzenetben!
Kérünk mindenkit, hogy legyen óvatos és köszönjük az önkéntesek áldozatos munkáját, kitartását!”

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám: 11734152-21916838
IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

További híreink

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 07. 22:54

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

A Derkovits tér és a Paál László utca következik

Dátum: 2024. máj 07. 22:22

A kivitelező technikai fennakadásának megszűnésével május 9-től újabb városrészben kerül új aszfalt az útra. A Derkovits tér — Paál László utcák külső ívének teljes megújulása fennakadásokkal jár majd a közlekedésben, ami miatt a kivitelező és az önkormányzat a lakosság türelmét és megértését kéri.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 07. 09:44

Frissítve! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Megkezdődött az érettségi!

Dátum: 2024. máj 07. 09:39

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgával indult az idei érettségi időszaka. Kazincbarcikán az Irinyi, a Szalézi, és a Surányi diákjai adtak számot tudásukról.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk