https://kolorline.hu/Nyert a Vegyész az Ajka ellen

Nyert a Vegyész az Ajka ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vasárnap játszotta a 2020-as naptári év utolsó bajnoki mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata. A Merkantil Bank Liga huszonegyedik fordulójában, a második tavaszról előrehozott meccsén az FC Ajka csapatát fogadta a vegyész a Kolorcity Arénában.

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata sárgában, az FC Ajka pedig fehérben lépett pályára. A harmadik percben Nagy Mihály Krisztián próbálkozott szélről kapuralövéssel, Horváth László könnyedén fogta az erős lövést, majd a nyolcadik percben jött a válasz, Oltean indította Kovácot, aki szélről lőtte kapura a labdát, amit az ajkaiak kapusa, Horváth Dániel fogott meg. A huszonkettedik percben Nagy Mihály Krisztián Dávid Zoltán mellett vezette el a labdát a tizenhatos sarkánál, lövése jól kanyarodott azonban Oltean mentett hatalmasat Horváth László kapuja előtt. Az első játékrész végén nem hosszabbított a játékvezető, a csapatok cserék nélkül kezdték meg a második félidőt. Az ötvenkilencedik percben a harmadik barcikai szögletet ismét Németh Tamás végezte el, a labda Kelemen Marko elé került, aki a kapu előtti kavarodást követően megszerezte első gólját csapatunkban. A nyolcvanadik percben Nagy Mihály Krisztián ismét gólveszélyes helyzetet teremtett Horváth László kapuja előtt, azonban lövését Farkas András blokkolta. A találkozó végeredménye Kolorcity Kazincbarciia SC – FC Ajka 1:0. Az őszi szezon bajnoki fordulói ezzel véget értek , a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a tabella 17. helyéről várja a tavaszi szezon fordulóit.

 

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 07. 09:44

Frissítve! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Megkezdődött az érettségi!

Dátum: 2024. máj 07. 09:39

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgával indult az idei érettségi időszaka. Kazincbarcikán az Irinyi, a Szalézi, és a Surányi diákjai adtak számot tudásukról.

Rekordfeszegető kazincbarcikai szereplés a Tenisz Diákolimpián

Dátum: 2024. máj 06. 18:38

A Tenisz Diákolimpia Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei döntőjét május 2-án rendezték Kazincbarcikán. A fővárost kivéve sehol nem jelentkezett olyan sok diák, mint a mi vármegyénkből. Ráadásul a kiemelkedő 103 fő több mint fele, 63 tanuló kazincbarcikai iskolákból nevezett. Végeredményképpen városunk 31 ifjú teniszezője jutott az országos döntőbe.

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk