https://kolorline.hu/Kölcsönzés másképp a városi könyvtárban

Kölcsönzés másképp a városi könyvtárban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Egressy Béni Városi Könyvtár a zárva tartás ideje alatt telefonon és online biztosítja a könyvek kölcsönzését.

Kölcsönözni a konkrét igények (szerző, cím) megjelölése e-mailben (egressykonyvtar@gmail.com), telefonon (06-48/312-740) vagy az alábbi űrlap kitöltésével: https://tinyurl.com/y4n73cjk  lehet,

A kölcsönözni kívánt könyvek kiválasztásához igénybe vehető a könyvtár online katalógusa a www.barcikakonyvtar.hu honlapon.

Alkalmanként maximum 10 db könyv kölcsönözhető. A könyvcsomagok átvétele 9 és 16 óra 30 között a könyvtár főbejárata (Rákóczi tér 9.) előtt lehetséges. Minden nap 13 óráig beérkezett igényeket aznap 16 óra 30 percig, a 13 óra után beérkezett igényeket másnap 9 órától tudják teljesíteni. A járvány elleni védekezés szigorú szabályait betartva, maszkban és kesztyűben dolgoznak a könyvtárosok, ezért ugyanezt kérik az olvasóktól is a könyvek átvételénél. 

A leadott igények alapján összekészített könyvcsomagok átvétele csak előzetes időpontegyeztetés alapján lehetséges, az átvétel pontos időpontjáról a könyvtár a megadott e-mail-címre értesítést küld, a telefonon történő időpontegyeztetést az olvasónak kell kezdeményeznie a fent megadott telefonszámon.

A kikölcsönzött könyvek visszahozatalára hétköznap 9 és 16 óra 30 perc között van lehetőség egy előre egyeztett időpontban.

A „Házhoz megy a könyvtár” szolgáltatásunk továbbra is működik, kizárólag mozgásukban korlátozott és idős olvasóik részére.

További híreink

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Dátum: 2021. ápr 17. 07:40

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

Újra nyitnak a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

Dátum: 2021. ápr 17. 07:37

A BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodái 2021. április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra fogadják ügyfeleinket, illetve ugyanezen időponttól a házhoz menő lomtalanítás megrendelése ismét elérhető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 16.

Dátum: 2021. ápr 16. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Újra nyitnak a bölcsődék, az óvodák és az iskolák – Kazincbarcika Város Önkormányzata minden intézményi dolgozónak FFP2-es maszkot biztosít!

Dátum: 2021. ápr 16. 15:30

Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusok, a munkatársak és a gyermekek fokozott védelme érdekében az intézményi dolgozóknak összesen 1000 db FFP2-es maszkot biztosít, emellett kézfertőtlenítőszerekkel is segíti a higiéniai szabályok szigorú betartását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk