https://kolorline.hu/Újra Spartan Race Kazincbarcikán

Újra Spartan Race Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedves Spartanok! Nyári versenyünk helyszíneként visszatérünk a Bükk lábához, egy sokatok által már jól ismert helyszínre! Tartsatok velünk Kazincbarcikára ezúttal egy teljes Trifekta hétvégére!

Tegyétek próbára magatokat, és küzdjétek le mindhárom távot a két nap alatt! Szombaton Sprint és Super, vasárnap pedig Beast távon állhattok majd rajthoz. Az extrém spartan őrültek a két versenynap között egy 4 órás HH-n is részt vehetnek, a gyerekek pedig mindkét nap megmérettethetik magukat!

Szeretettel várunk Titeket július 10-11-én Kazincbarcikán! AROO!

Dear Spartans!

For the venue of our summer race, we return to the foot of Bükk, to a place that is already well known to many of you! Come with us to Kazincbarcika this time for a full Trifekta weekend! Put yourself to the test and fight all three distances in two days! You can start on Sprint and Super on Saturday and Beast on Sunday. Extreme endurance lovers can also take part in a 4-hour HH between the two days of the race, and the kids can compete on both days!

We look forward to seeing you on July 10-11 in Kazincbarcika! AROO!

 

További híreink

„Miénk a város!” – Helytörténeti vetélkedő a kazincbarcikai iskolásoknak

Dátum: 2024. ápr 30. 18:00

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub a 70 éves Kolorcity tiszteletére rendezte a lakóhelyismereti és várostörténeti versenyt, amelynek utolsó fordulóján 12 csapat mérte össze tudását a Mezeyben.

Tanulás, barátság és néha szerelem – Lezajlott a Szenior Szabadegyetem újabb előadása

Dátum: 2024. ápr 30. 13:00

Újabb állomásához érkezett az Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata április 25-én. Az élethosszig tartó tanulást megcélzó érdeklődők ezúttal az elöregedő társadalom demográfiai kihívásairól hallgattak előadást.

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk