https://kolorline.hu/Döntetlent játszott a Kazincbarcika

Döntetlent játszott a Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Merkantil Bank Liga harmincegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai pályán fogadta a Szentlőrinc csapatát. Az április 7-ei mérkőzés 1:1-es végeredménnyel zárult.

A találkozó első félidejében az első szöglet a Kazincbarcikáé volt. Toma György sarokrúgását követően Tóth-Gábor Kristóf csúsztatta a kapu felé a labdát, ám Hajagos Tamás védte ezt. A kipattanóra Szűcs érkezett, aki a kapu felé lőtt. Az első szentlőrinci sarokrúgást követően Fótyik fejelte ki a labdát. A kipattanóra Nagy Barnabás érkezett és lőtt kapura, azonban ezt a próbálkozást Horváth tornázta ki a felsőléc alól. Az első sárga lapot Kovác Alan kapta a Nagy Barnabás ellen elkövetett szabálytalansága miatt, majd ezt követően Toma is begyűjtött egyet, aki hátulról szállt bele Frőlich Rolandba. A félidő végén egy percet hosszabbított a játékvezető.

A második félidő ötvennegyedik percében Tóth-Gábor Kristóf beadása átszállt a vendég védők felett. A labda Toma György elé került, aki egy jól irányzott lövéssel a kapuba juttatta azt, ezzel megszerezve a vezetést. A vendégeknek lehetősége akadt az egyenlítésre, ám a lövést Horváth védte. Horváth László sárga lapos figyelmeztetését követően, a vendégcsapat büntető rúgáshoz jutott. A Szentlőrinc büntetőjét Harsányi István végezte el, amit Horváth László a labda irányába vetődve bravúrral védeni tudott, így maradt az 1:0-ás hazai vezetés. A nyolcvanötödik percben azonban Nagy Barnabás egy távoli lövéssel egyenlített. A mérkőzés végén három percet hosszabbított a játékvezető, de a barcika így sem tudta ismét átvenni a vezetést.

- Nagyon sajnáljuk, hogy itt a vége felé kaptuk ezt az egyenlítő gólt, rengeteget tett a csapat azért, hogy meg tudjuk nyerni a mai mérkőzést. Sajnos így jött össze. Az ellenfélnek volt egy jól eltalált lövése így el tudják vinni az egyik pontot. Igazából rengeteg bíztató jel volt a játékunkba, egységesek voltunk, amit megbeszéltünk, gyakoroltunk azok szerintem ültek a mai mérkőzésen, úgyhogy fel kell emelni a fejünket, mert van hét nagyon fontos mérkőzésünk hátra, azokon jól kell teljesíteni és akkor tudjuk elérni a célunkat – árulta el Kriston István a Kolorcity Kazincbarcika SC asszisztens edzője.

A Kolorcity Kazincbarcika SC következő három mérkőzését idegenben játssza. Április 11-én a Szombathelyi Haladás, április 18-án a Budaörs, április 25-én pedig a DVSC otthonába utaznak a kék-sárgák. Itthon legközelebb április 28-án a BFC Siófok csapatával mérkőzik meg a barcika.

További híreink

„Miénk a város!” – Helytörténeti vetélkedő a kazincbarcikai iskolásoknak

Dátum: 2024. ápr 30. 18:00

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub a 70 éves Kolorcity tiszteletére rendezte a lakóhelyismereti és várostörténeti versenyt, amelynek utolsó fordulóján 12 csapat mérte össze tudását a Mezeyben.

Tanulás, barátság és néha szerelem – Lezajlott a Szenior Szabadegyetem újabb előadása

Dátum: 2024. ápr 30. 13:00

Újabb állomásához érkezett az Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadássorozata április 25-én. Az élethosszig tartó tanulást megcélzó érdeklődők ezúttal az elöregedő társadalom demográfiai kihívásairól hallgattak előadást.

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk