https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – A Budaörs nagy csatában győzött

Kolorcity Kazincbarcika SC – A Budaörs nagy csatában győzött

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB II 33. fordulójában a mérkőzés végére emberhátrányba kerülő Budaörs egy gyengébb első és egy izgalmas második félidő után ötgólos meccsen legyőzte a nagyot küzdő Kolorcity Kazincbarcika SC-t.

A Budaörs már a 3. percben vezetést szerezhetett volna, de Molnár Tibor elhibázta a ziccert, a félidő közepén pedig a vendégcsapat hagyott kihasználatlanul egy nagy lehetőséget. Ezzel gyakorlatilag össze is foglaltuk az első félidő történéseit, hiszen eseménytelen, alacsony színvonalú küzdelem zajlott a pályán.

A második játékrész viszont alapos változást hozott. A küzdeni akarással addig sem volt probléma, de érezhetően javult a színvonal és a gólok is megérkeztek. A Budaörs szerzett vezetést, de a Kazincbarcika egy védelmi hiba után hamar egyenlített. Az újabb két hazai gólra azonban már csak egyszer tudtak válaszolni a meccs végére emberelőnybe kerülő vendégek, akik ugyan nagyot küzdöttek, de egyenlíteniük nem sikerült. Emellett egy elmaradt tizenegyest is számon kértek a játékvezetőn a barcikaiak – tegyük hozzá, nem is alaptalanul.

LABDARÚGÓ NB II
33. FORDULÓ

BUDAÖRSI SC–KAZINCBARCIKAI SC 3–2 (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Veizer Roland (Horváth Zoltán, Bertalan Dávid)
BUDAÖRS: Szabó B. – Menyhárt, Zsidai, Kékesi, Pintér D. – Molnár Cs., Horváth E. (Sajbán Miklós, 64.), Petneházi, Molnár T. (Fényes, 86.) – Halmai (Halácsi, 81.), Pethő. Vezetőedző: Márkus Tibor
KAZINCBARCIKA: Horváth L. – Oldal, Dávid Z., Fótyik, Mikló (Oltean, 86.) – Tóth-Gábor, Toma, Németh T., Kovác – Takács T., Kovács M. (Tóth L., 70.). Vezetőedző: Kriston István
Gólszerző: Petneházi (56.), Pethő (66.), Molnár T. (73.), ill. Takács T. (60.), Oldal (76.)
Kiállítva: Molnár Cs. (82.).

Márkus Tibor: – Rendkívül nehéz mérkőzés volt, de számítottunk erre, tudtuk, mi vár ránk. Végig volt tartása a csapatnak, a meccs fordulópontjaiból is mi jöttünk ki jobban.
Kriston István – Az első félidőben inkább mezőnyjáték folyt a pályán, mindkét csapat előtt egy nagy lehetőség adódott. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy megpróbáljuk megnyerni a meccset. Szereztünk is két gólt, de ilyen kiélezett szituációban nem szabad hármat kapni. A mérkőzés végén megpróbáltuk megmenteni legalább az egyik pontot, de sajnos nem jártunk sikerrel. 

Forrás: nemzetisport.hu

További híreink

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk