https://kolorline.hu/VRCK – Új szakmai stábbal kezdik a szezont

VRCK – Új szakmai stábbal kezdik a szezont

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztustól Toronyai Miklós vezetőedző munkáját Batári Csaba, mint másodedző/statisztikus, Tóth Marcell pedig, mint gyúró segíti.

Az előző idényben Szabó Dávid volt Toronyai Miklós segítője a felnőtt csapatnál, hiszen ő vállműtéten esett át. Szabó az előttük álló szezont újra profi játékosként teljesíti, a klub pedig már tavasztól kereste a Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt csapatának új másodedzőjét.
Mindenképpen szempont volt, hogy szakmai stáb új tagja a statisztikusi feladatokat is el tudja látni, ráadásul magas szinten, valamint legyen tapasztalata, mint utánpótlás-edző, hiszen a fiatalabbaknál is számítanak a tudására. Habár Batári Csaba mindössze 24 éves, korábbi korosztályos válogatott röplabdázó, és játékosként több klubban is megfordult. Az edzői pályára tudatosan készült, az elmúlt években nevelőegyüttesénél, a Dunakanyar SE-nél dolgozott, ezzel párhuzamosan pedig a korosztályos leány utánpótlás-válogatottnál is számítanak szolgálataira.
– Motiválttá tett a lehetőség, hogy újra dolgozhatok az élvonalban, jelen esetben már stábtagként, ez egy újabb szakmai kihívás számomra – mondta el Batári Csaba.
– Célom, hogy tovább fejlesszem szakmai tudásomat, újabb tapasztalatokat szerezzek, és a magyar férfi röplabdát élvonalbeli szinten is tudjam erősíteni, valamint bővíteni. Szeretnék egy olyan edzővé válni, aki minél több játékosnak utat mutat, és lehetőséget ad ebben a sportágban – tette hozzá a másodedző.
Balázs István 13 év után távozik az egyesülettől, így a rutinos gyúró által hagyott űrt pótolniuk kellett. Tóth Marcell személyében egy 24 éves szakemberrel sikerült megállapodnunk, aki szintén rengeteg tapasztalattal rendelkezik: dolgozott ugyanis intenzív osztályon, mint ápoló, gyógymasszőrként, valamint több futballcsapatnál is megfordult. Mindezek mellett folyamatosan képzi magát, és az erőnléti edzőség sem áll messze tőle.
Gyógytornában, fizioterápiában, rehabilitációban és sportrehabilitációban, ahogy már az előzőben, úgy az idei szezonban is a kazincbarcikai Mozgás Stúdió vezetője, Tar Lívia lesz a segítségükre.
Végezetül, de nem utolsó sorban, Dudás Tamás, a felnőtt csapat játékosa továbbra is tevékenyen kiveszi részét a felkészülési program összerakásából, mint erőnléti edző.

A VRCK szakmai stábja a 2021/22-es idényben:
Vezetőedző: Toronyai Miklós
Másodedző/statisztikus: Batári Csaba
Erőnléti edző: Dudás Tamás
Gyúró: Tóth Marcell
Fizioterapeuta: Tar Lívia
Csapatorvos: dr. Rácz Zsigmond
Csapatvezető/sajtó: Tóth Milán

Forrás: vrck.hu

 

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

Szerteágazó sportágválasztó program az alsósoknak a magyar sport napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 23. 15:12

A magyar sport napja alkalmából, április 19-én újra sportágválasztó programmal készült a város az alsó tagozatos diákoknak. A városban működő sportszakosztályok edzői és sportolói segítségével élesben próbálhatták ki a gyerekek a különböző sportágakat és azok eszközeit.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk