https://kolorline.hu/VRCK – Új szakmai stábbal kezdik a szezont

VRCK – Új szakmai stábbal kezdik a szezont

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztustól Toronyai Miklós vezetőedző munkáját Batári Csaba, mint másodedző/statisztikus, Tóth Marcell pedig, mint gyúró segíti.

Az előző idényben Szabó Dávid volt Toronyai Miklós segítője a felnőtt csapatnál, hiszen ő vállműtéten esett át. Szabó az előttük álló szezont újra profi játékosként teljesíti, a klub pedig már tavasztól kereste a Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt csapatának új másodedzőjét.
Mindenképpen szempont volt, hogy szakmai stáb új tagja a statisztikusi feladatokat is el tudja látni, ráadásul magas szinten, valamint legyen tapasztalata, mint utánpótlás-edző, hiszen a fiatalabbaknál is számítanak a tudására. Habár Batári Csaba mindössze 24 éves, korábbi korosztályos válogatott röplabdázó, és játékosként több klubban is megfordult. Az edzői pályára tudatosan készült, az elmúlt években nevelőegyüttesénél, a Dunakanyar SE-nél dolgozott, ezzel párhuzamosan pedig a korosztályos leány utánpótlás-válogatottnál is számítanak szolgálataira.
– Motiválttá tett a lehetőség, hogy újra dolgozhatok az élvonalban, jelen esetben már stábtagként, ez egy újabb szakmai kihívás számomra – mondta el Batári Csaba.
– Célom, hogy tovább fejlesszem szakmai tudásomat, újabb tapasztalatokat szerezzek, és a magyar férfi röplabdát élvonalbeli szinten is tudjam erősíteni, valamint bővíteni. Szeretnék egy olyan edzővé válni, aki minél több játékosnak utat mutat, és lehetőséget ad ebben a sportágban – tette hozzá a másodedző.
Balázs István 13 év után távozik az egyesülettől, így a rutinos gyúró által hagyott űrt pótolniuk kellett. Tóth Marcell személyében egy 24 éves szakemberrel sikerült megállapodnunk, aki szintén rengeteg tapasztalattal rendelkezik: dolgozott ugyanis intenzív osztályon, mint ápoló, gyógymasszőrként, valamint több futballcsapatnál is megfordult. Mindezek mellett folyamatosan képzi magát, és az erőnléti edzőség sem áll messze tőle.
Gyógytornában, fizioterápiában, rehabilitációban és sportrehabilitációban, ahogy már az előzőben, úgy az idei szezonban is a kazincbarcikai Mozgás Stúdió vezetője, Tar Lívia lesz a segítségükre.
Végezetül, de nem utolsó sorban, Dudás Tamás, a felnőtt csapat játékosa továbbra is tevékenyen kiveszi részét a felkészülési program összerakásából, mint erőnléti edző.

A VRCK szakmai stábja a 2021/22-es idényben:
Vezetőedző: Toronyai Miklós
Másodedző/statisztikus: Batári Csaba
Erőnléti edző: Dudás Tamás
Gyúró: Tóth Marcell
Fizioterapeuta: Tar Lívia
Csapatorvos: dr. Rácz Zsigmond
Csapatvezető/sajtó: Tóth Milán

Forrás: vrck.hu

 

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk