https://kolorline.hu/Idősek hónapja alkalmából tartott nagysikerű koncertet Zorán

Idősek hónapja alkalmából tartott nagysikerű koncertet Zorán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idősek hónapjának alkalmából lépett színpadra Zorán az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az október 12-ei koncerten telt ház fogadta a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt.

Megtelt a nézőtér az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Október 12-én este 7 órától adott nagysikerű koncertet a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán. A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap Könnyűzene Kollégiumának támogatásával valósult meg.


Fotók: Pálinkó Gábor

A szervezők a koncerttel eredetileg a költészet napjáról szerettek volna megemlékezni, ami a pandémia miatt csak az idősek hónapja programsorozaton tudott megvalósulni, de két diák így is időseknek szóló verssel köszöntötte a résztvevőket. Először Czeglédi Petra, az Árpád Fejedelem Tagiskola 5. osztályos tanulója szavalta el Miniska Zsejke: Az örök fiatalság című versét, majd Kriston Panni, a Dózsa György Tagiskola 7. osztályos tanulója adta elő Reményik Sándor: Csendes csodák című művét.

A szívhez szóló versek után lépett színpadra Zorán. Sztevanovity Zorán előadóművész, zeneszerző, gitáros, énekes, aki 1960 óta aktív szereplője a hazai könnyűzenei életnek. A művész 2006-ban két nagy elismerésben is részesült, március 15-én Kossuth-díjjal tüntették ki, december 8-án pedig átvehette a Prima Primissima díjat.

A koncerten az első 77-es lemezről is felcsendültek az úgynevezett kihagyhatatlan dalok, amik igazán meghatározóak voltak Zorán pályafutása alatt. A műsor olyannyira tetszett a közönségnek, hogy háromszor is visszatapsolta a népszerű előadóművészt és zenekarát.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 22.

Dátum: 2021. okt 22. 19:04

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Továbbra is az ALTEO látja el távhővel Kazincbarcikát

Dátum: 2021. okt 21. 18:33

Tíz évre szóló hőszolgáltatási szerződést kötött Kazincbarcika Város Önkormányzatával az ALTEO. A megállapodás értelmében az újgenerációs energiacég leányvállalata, az ALTEO-Therm Kft. 2032. szeptember 30. napjáig állít elő távhőt Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnagyobb településének.

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 26-os főút sajószentpéteri szakaszán

Dátum: 2021. okt 21. 14:41

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítási munkák zajlanak a 26-os főút sajószentpéteri átkelési szakaszán, a Miskolc felé vezető oldalon. A Kossuth Lajos út, Bem József utcai és Jókai Mór utcai kereszteződések közötti szakaszát érintő munkálatok október 21-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan november végéig tartanak majd.

A Muskátli Nyugdíjasház lakóit köszöntötték

Dátum: 2021. okt 21. 09:38

Az idősek hónapja alkalmából köszöntötték a Muskátli Nyugdíjasház lakóit október 20-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Ünnepi megemlékezés és koszorúzás

'56-os emlékmű

Őszi napközis tábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Idősek hónapja – Szécsi Pál emlékkoncert – Gergely Róbert előadása

Egressy Béni Művelődési Központ

A Diósgyőri Képzőművész Stúdió ’76 jubileumi kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk