https://kolorline.hu/A harmadik helyért szállhat harcba a Vegyész

A harmadik helyért szállhat harcba a Vegyész

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Több mint kétórás mérkőzésen győzött a Fino Kaposvár a GreenPlan-VRCK ellen április 15-én a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének ötödik mérkőzésén, így a Kazincbarcika a harmadik helyért szállhat majd harcba.

Két hosszú labdamenettel indult a mindent eldöntő csata, majd José Sandoval két ászára Toronyai Miklós időkéréssel válaszolt. A hárompontos hátrányát 10-10-nél sikerült ledolgoznia a GreenPlan-VRCK csapatának, de 15-12-nél ismét Toronyainak kellett magához hívnia játékosait. A hazaiak 17-15-ös állásnál időztek először, a jó nyitásaiknak köszönhetően pedig a végjátékba is megnyugtató előnnyel érkeztek, amit meg is nyertek.

A második játékrészben továbbra is sokat hibáztak a csapatok, így nem tudtak egymástól elszakadni. Egészen Marko Milovanovics ászáig, amikor már három pont volt a Kaposvár előnye. A támadások befejezésével állt hadilábon a Vegyész, de mínusz négyről mégis sikerült feljönnie a barcikai csapatnak, majd egy időkérést követően Blázsovics Péter “szedte le” Milovanovicsot. 20-20-ról indult a hajrá, azonban a befejezéseknél nem választottak jó megoldásokat a borsodiak, és végül minimális különbséggel ez a játszma is az ellenfelé lett.

A harmadik szettben már érződött a feleken az elődöntő fáradtsága. 7-10-et mutatott az eredményjelző, amikor Wolochin megszakította a játékot egy T-betűvel, majd a publikum láthatott is néhány remek labdamenetet. Őrizte előnyét a GreenPlan-VRCK, harcolt ugyanakkor a Kaposvár is, Toronyai időkérésre is kényszerült, hiszen egyenlítettek a vendéglátók. A játékrész végén azonban szépíteni tudott a Vegyész.

Nem kímélték magukat a játékosok, elképesztő labdákat futottak be mind a két oldalon, ugyanakkor az előny Blázsovics Péteréknél volt, ám a Kaposvárnak sikerült közelebb zárkóznia. A kiváló labdamenetekkel tarkított hajrában, az idegek csatáját a Fino Kaposvár bírta jobban, így ők készülhetnek a fináléra.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Szent István-ünnep három napon át

Dátum: 2024. aug 07. 15:00

Az idei Kolorfesztiválon augusztus 18. és 20. között ünnepi programok várják az érdeklődőket a Fő téren. Itt lesz többek között az Első emelet, a Bikini, Horváth Tamás, a Fricska Táncegyüttes, Korda György és Balázs Klári. Az augusztus 20-i ünnepséget tűzijáték zárja.

Útlezárás a Csónakázó-tónál

Dátum: 2024. aug 07. 13:20

A Kolorfesztivál Csónakázó-tavi programjai miatt útlezárásra számítsanak a kiskertekbe közlekedők. A szervezők a kerttulajdonosok türelmét és megértését kérik.

Kolorcountry a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 06. 15:00

Négy agglomerációs település is csatlakozott az idei Kolorfesztiválhoz. Sajóivánkán színházi előadás, az aggteleki Baradla-barlangban életműkoncert, Bánhorvátiban kamarazenei koncert, Szuhakállóban pedig könnyűzenei koncert várja az érdeklődőket.

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk