https://kolorline.hu/Háttér — a KolorTV új műsora, Kazincbarcika csúcshíreivel

Háttér — a KolorTV új műsora, Kazincbarcika csúcshíreivel

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KolorTV új, nagyobb programteret ad Kazincbarcika legszínesebb híreinek kéthetente pénteken, 18:00 órától. Az első Háttér 3 izgalmas városi témával foglalkozik.

A B4 Híradó pénteki váltótársa lesz kéthetente a Háttér, olyan aktuális városi témákkal, amelyek nagyobb fókuszt érdemelnek a híradó kétperces jussánál. Itt lesz idő a részletesebb kifejtésre, körbejárásra — stúdióbeszélgetések keretében — az adott témák szakértőivel, felelőseivel vagy érintettjeivel.

A KolorTV erősen kezd, a debütáló adásban a következő témákat sorozza ↓↓↓
 

⇒ A Fő téri pihenőpark játszóterének új, vagány hajó-játszóvár hibridjátékát mutatja be Szitka Péter polgármester.


⇒ A Kazincbarcikai Fedett Uszoda áprilisra várható újranyitásának részleteit ismereti Halász Béla, a KSK Delfin Vízisport Klub elnöke. Ő jól ismeri a háttértörténetet, a feltételeket és a lehetséges buktatókat. Mesél a gázszolgáltatás újraindításának körülményeiről és folyamatáról, a medencék 1200-1500 köbméternyi vízzel történő újrafeltöltéséről, valamint arról, hogy a versenyzők mivel töltötték és hogyan vészelték át a téli időszakot.


⇒ Kazincbarcika március 1-jétől induló új, specializált online karrierportálját konferálja fel Bóta Edit, a Barcika Centrum Kft. humánerőforrás-vezetője. Az egyedi KolorKarrier oldal az önkormányzat és intézményei szegmensének állásait kínálja. A portál nemcsak hirdet, de jelentkezési lehetőségeket is kínál. A pályázók adatait és preferenciáit személyre szabottan kezeli, és hozzájárulás esetén új, testhezálló pozíciók megjelenésekor proaktívan is keresni tudják őket.


Az első három téma csupán csak példa arra, hogy milyen hírek várhatóak majd a további adásokban, de iránymutató a koncepcióra nézve. Kívánjuk, hogy a nézők találjanak a műsorban minél több érdekes és hasznos információt. A Háttér teljes hosszában itt tekinthető meg ↓↓↓

 

További híreink

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk