https://kolorline.hu/Meghosszabbították a KolorFUND jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a KolorFUND jelentkezési határidejét

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2023. július 15-én 12:00 órára módosult a KolorFUND pályázatok benyújtási határideje. A cél a helyi vállalkozások hatékony működésének biztosítása Kazincbarcikán, a város önkormányzatának anyagi támogatásával.

Hogy a helyi vállalkozások vissza nem térítendő, fejlesztési célú támogatáshoz jussanak, Kazincbarcika Város Önkormányzata idén 30 millió Ft-tal kívánja segíteni a mikro- vagy kisvállalkozások megújulását, működési, energetikai célú hatékonyságának javítását. A vállalkozások működésük stabilizálásával és eredményük javulásával hozzájárulhatnak Kazincbarcikán új munkahelyek teremtéséhez is.

A pályázók minimálisan 200 ezer Ft, maximálisan 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek.

A részletekről korábbi cikkünkben ITT írtunk, a pályázat feltételeiről pedig ITT tudhatnak meg többet a pályázni szándékozó vállalkozások.

Meghosszabbított határidő, személyes konzultáció
 

Kazincbarcika Város Önkormányzata módosította a KolorFUND benyújtási határidejét, 2023. július 15., 12:00 órára. Továbbá, hogy az érdeklődők felmerülő kérdéseikre választ kaphassanak, lehetőségük van személyes konzultáción részt venni. A részvételi szándékot a vállalkozások ITT jelezhetik, a személyes konzultáció pedig 2023. június 1-jén, csütörtökön 09:00 órakor kezdődik a KolorLab Innovációs Központ 2. emeleti tárgyalójában.

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk