https://kolorline.hu/Kolorfutás 2023 — 36 órára újranyílt a regisztrációs ablak

Kolorfutás 2023 — 36 órára újranyílt a regisztrációs ablak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolorfutás regisztrációs határideje szeptember 13-án lejárt, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők még egy utolsó lehetőséget biztosítanak a későn ébredőknek, hogy részt vehessenek a programon.

Aki lemaradt, szeptember 15-én, pénteken délig regisztrálhat a versenyre az újranyitott regisztrációs ablakon keresztül, ITT.

A regisztrálók száma már jóval ezer fölött jár, vagyis versenyzőben egészen biztosan nem lesz hiány szeptember 23-án. Sokan időben gondoskodtak a jelentkezésükről, közülük van, aki a Csónakázó-tónál megépített új futókörön edz a héten szakemberek segítségével. Aki ezt kipróbálná, péntekig még megteheti. Ennek részleteiről ITT írtunk korábban.

Akik későn kaptak észbe, azok sem maradnak le, de ezúttal igyekezniük kell. A szeptember 13-án lezárult regisztrációs ablak ugyanis újranyílt, ám csak szeptember 15-én, péntek délig van lehetőségük az érdeklődőknek arra, hogy beregisztráljanak valamely kategóriára. 

A kategóriák változatlanok:

⇒ Ovimaraton
⇒ Sulimaraton
⇒ Jótékonysági futás
⇒ Minimaraton
⇒ Negyedmaraton
⇒ Félmaraton

A Kolorfutás részleteiről korábban ITT írtunk, a versenykiírás részletei pedig ITT olvashatóak.

Az eredeti határidőn túli nevezők a rajtcsomagot megkapják, azonban a pólót számukra a szervezők már nem tudják biztosítani. A futóverseny lebonyolítói azt kérik a versenyzőktől, hogy aki teheti, a rajtcsomagját szeptember 22-én, pénteken 13:00 és 18:00 óra között vegye át az Egressy Béni Művelődési Központban. Aki pedig távolabbról, az ország más pontjairól érkezik, az a verseny kezdete előtt juthat hozzá a rajtcsomaghoz a helyszínen.

 

További híreink

Ebzárlat és legeltetési tilalom


Dátum: 2023. szept 29. 12:02

Kazincbarcika közigazgatási területére október 2. és október 23. közötti időszakra legeltetési tilalom és ebzárlat lép életbe.

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek világnapja 2023

Don Bosco Sportközpont

Alakreform-edzés Rubint Rékával

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk