https://kolorline.hu/Technológiai korszerűsítés — új munkagépeket szerzett be a Green Plan-csoport tagja

Technológiai korszerűsítés — új munkagépeket szerzett be a Green Plan-csoport tagja

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően tovább erősítheti pozícióját az építőiparban az egyik hazai vállalkozás. A Green Plan-csoport tagja, a Tiszaújváros Transz Kft. feladatai ellátásához négy új földmunkagépet, ollósemelőt és mobillá tehető betonkeverőt szerzett be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. Az új eszközöket sajtótájékoztató keretében mutatták be Szuhakállóban. A fejlesztésnek köszönhetően nemcsak a társaság árbevételei növekedhetnek, hanem az átlagos kivitelezési határidő is csökkenhet.

Ünnepélyes keretek között adták át a Green Plan-csoport tagjának, a Tiszaújváros Transz Kft.-nek a legújabb beruházását. Az építőipari vállalkozás 1999-ben alakult, azóta folyamatosan fejlődik, és alkalmazkodik a változó piaci környezethez. A mostani beruházás során mintegy 300 millió forintos eszközbeszerzés valósult meg, amelynek köszönhetően a cég tovább bővítheti tevékenységét.

Az eszközök között szerepel egy napi 200 m3 beton keverésére alkalmas betonkeverő, valamint 4 darab földmunkagép is beszerzésre került: egy homlokrakodó, egy nagy tolólapos dózer, egy 18 tonnás kombi henger és egy 2,5 tonnás lánctalpas kotrógép. Mindezek a gépek lehetővé teszik a hatékonyabb munkavégzést és a vállalkozás növekedését.



A beruházás részeként egy ollósemelőt is vásárolt a cég, amely a magasépítésű munkákhoz szükséges. A társaság ügyvezetője, Mantlik Péter elmondta: ezek az eszközök hozzájárulnak a dolgozói létszám növekedéséhez és az árbevétel emelkedéséhez.

„A dolgozói létszám az elmúlt 2 évben több mint 10 fővel emelkedett, a cég árbevétele pedig a 3-4 évvel ezelőtti 1,5 milliárdos éves árbevételről mintegy 4 milliárd forintra emelkedett két lépcsőben” — jelentette ki Mantlik Péter, a cég ügyvezetője.

A beruházás ünnepélyes átadásán Demeter Zoltán országgyűlési képviselő kiemelte a vállalkozás kitartását és elhivatottságát, amely példaértékű a magyar gazdaság számára.

„Fontos megértenünk, hogy miért is létfontosságú Magyarország számára, hogy a vállalkozások erősödjenek. Az erős vállalkozások nemcsak munkahelyeket teremtenek és gazdasági növekedést generálnak, hanem hozzájárulnak a társadalom jólétéhez, a közösségek fejlődéséhez, és egy stabil fenntartható jövő alapjait fektetik le” — fogalmazott Demeter Zoltán országgyűlési képviselő.

A Tiszaújváros Transz Kft. továbbra is az innováció és a fejlődés mellett áll, és a mostani beruházás hosszú távon is szolgálja majd a térség és Magyarország érdekeit. A vállalkozás sikere a közös erőfeszítéseknek és a kitartásnak köszönhető — hangzott el a projektzáró rendezvényen.



 

További híreink

Jelentkezz iskolaőrnek!

Dátum: 2024. júl 15. 16:39

A police.hu iskolaőröket keres. Az iskolaőr feladata, hogy közreműködjön a nevelési-oktatási intézmények rendjének - azok területén, tanítási időben történő - fenntartásában. Az iskolaőr intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult, közfeladatot ellátó személy. További részletek a cikk alján található linken keresztül érhetőek el.

Triplán összetett balatoni „applikációs” tábor a kazincbarcikai gyerekeknek

Dátum: 2024. júl 14. 20:56

A kazincbarcikai diákok balatoni táborozását támogatja idén a város önkormányzata. A Kazinczy Ferenc Tagiskola 47 tanulóval már elégedetten túl van az izgalmas alkalmon. Újdonságként 2024-ben minden eddiginél összetettebb, három különböző választási lehetőséget kínáló tábort szerveztek révfülöpi bázissal, de számtalan helyre csatangolással a tágabb környéken.

Szabadidős táborban jártak a héten a kazincbarcikai gyerekek

Dátum: 2024. júl 13. 18:02

A nyáron elérhető kazincbarcikai gyermektáborok egyik legizgalmasabbika a szabadidős Kolortábor volt. A kis résztvevők ügyességi, mozgásalapú, zenés, egyéni készségfejlesztő programokon és csapatjátékokon vehettek részt, de a Kolortábor különleges programjait, mint a médiaközpont-látogatást, a tánctanulást és a pizzasütést is kipróbálhatták.

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást

Dátum: 2024. júl 12. 11:57

Eredetileg ma éjfélig adta ki a harmadfokú hőségriasztást az országos tisztifőorvos az ország egész területére, azonban a rendkívüli melegre való tekintettel meghosszabbította az érvényességét július 18-án (csütörtökön) éjfélig.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk