https://kolorline.hu/Megkezdődtek a Kolortáborok, ám még lehet jelentkezni

Megkezdődtek a Kolortáborok, ám még lehet jelentkezni

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Összesen 5 táborral készült a gyerekeknek idén Kazincbarcika városa. Közülük kettőre még lehet jelentkezni. A sporttáborba június 27-én 18:00 óráig, a szabadidős táborba pedig július 4-én 18:00 óráig lehet a gyerekeket becsekkolni.

Az első napközis táborral elindult a nyári szezon a Mezey István Művészeti Központban. Most péntekig a kézműves táborban 46 gyermek próbálgatja szárnyait. A cél a programok során az újrahasznosítás, ennek mentén a kis műhelyekben mindenki készít jutaszalaggal és csipkével díszített virágtartót, dekopázs technikával élményszatyrot, szoliter játékot, nyári ajtókopogtatót és saját névvel ellátott névtáblát is. Tehát az egy hét alatt minden gyermek minden foglalkozáson alkothat valami maradandót — árulta el a Gyermekek Háza-Kézművesház vezetője.

„Igyekszünk a foglalkozásokat úgy alakítani, hogy a fiúk is megtalálják benne az örömöt. Ebben segít két oszlopos férfi kézművesünk, akikkel lehet fúrni, faragni és csiszolni is” — tudtuk meg Ursutzné Blága Krisztinától. 



Az I. kézműves tábort még 4 további követi az idén. Közülük a II. kézműves tábor és az élménytábor már betelt, de a szabadidős- és a sporttáborra még mindig lehet jelentkezni.

A sporttábor július 1. és 5. között, a szabadidős tábor pedig július 8. és 12. között várja a gyerekeket.


Jelentkezni a sporttáborba június 27-én 18:00 óráig lehet, a szabadidős táborba pedig július 4-én 18:00 óráig.
 


A jelentkezés helyszíne a Mezey István Művészeti Központ.



 

További híreink

Városi Semmelweis-napi ünnepség és díjátadó Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 04. 22:10

A magyar egészségügy napját, a Semmelweis-napot követően, július 2-án gyűltek össze a kazincbarcikai egészségügyi dolgozók a Mezey István Művelődési Központban. A Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Kórház rendezvényén köszöntötték a jelenlévőket és kitüntető díjakat adtak át, majd Vastag Csaba műsorával és desszertbárral kedveskedtek az egybegyűlteknek.

Helyszíni bejárás és geodéziai mérés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 03. 09:25

A LIFE19 CCA/HU/001320 LIFE-CLIMCOOP azonosítószámú, VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT című projekt keretében hőhullám cselekvési terv, valamint öntözési, talajvédelmi és zöld infrastruktúra terv készül Kazincbarcika város számára.

Gyomirtás kezdődik a MÁV területein

Dátum: 2024. júl 02. 17:00

A MÁV Zrt. miskolci területein vegyszeres gyomirtás kezdődik, amely érinti a vasúttársaság kazincbarcikai vonalait is. A beavatkozásra július 9-én kerül sor.

Folytatódik a harc a szúnyogok ellen Kazincbarcikán

Dátum: 2024. júl 02. 11:38

Újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán a város önkormányzatának megbízásából. A kétféle beavatkozást az időjárás függvényében július 2. és 5. között, az éjszakai órákban végzik a szakemberek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk