https://kolorline.hu/Tovább bővült a telepített köztéri kamerarendszer Kazincbarcikán

Tovább bővült a telepített köztéri kamerarendszer Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kivitelező folyamatosan halad a köztéri kamerák telepítésével Kazincbarcikán. Július végére már legalább 7-8 helyen vigyázzák majd az utcákat és a tereket figyelő eszközök, amelyek minőségüknek és a technika rohamos fejlődésének köszönhetően meglepően pontos képet szolgáltatnak akár sötétben is a hatóságok felé.A Radnóti Miklós téren még június elején sikerült elhelyezni az első köztéri kamerát, amely a játszóteret vigyázza. Az elmúlt héten az első körös lista az Árpád fejedelem téri játszótérrel és a Barátság térrel bővült, ma pedig a Mátyás király út — Herbolyai út kereszteződésében dolgoztak a szakemberek. A Parisat Kft. kivitelezőként úgy tervezi, hogy a hónap végére a város legalább 7-8 pontján lesznek kiépítve a térfigyelő kamerák, így legkésőbb szeptemberre mind a 15 helyszín elkészül.

Kamera kerül egyébként az unikornisos körforgalomba is. Ide telepítik majd azt a forgatható fejű, kiemelkedő minőséget adó eszközt, amely négy kamera felvételeiből panorámaképet is össze tud rakni. 

A Parisat Kft. nagy tempóban és jelentős energiákat megmozgatva végzi a telepítést, amely reményeik szerint példás együttműködésként valósul meg Kazincbarcika Város Önkormányzatával. 

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk